tisdag 20 september 2011

Aston Villa - Bolton (England, Ligacupen)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,0 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (16,5) och 75% försäkring på 1-1 (9,2).

Resultat: RÄTT !!! Det går att vinna pengar fast att favoriten sviker :) Bolton gör 0-1 ungefär 10 minuter in på andra halvlek. Jag väntar till 65:e minuten och sen helförsäkrar jag 1-1. Det blev riktigt billigt med tanke på att jag köpte en 75% försäkring innan matchstart. I 77:e minuten gör Bolton 0-2 ! Jag avvaktar och följer matchen noggrant. Hade Aston Villa fått in 1-2 så hade jag tradat ut direkt. Men så var inte fallet och matchen slutar 0-2. Behövde inte fylla på 0-0 och fyllde på 1-1 ytterst lite. FINA PENGAR !

Kommentar/Analys:


Aston Villa är ett sånt lag som man inte kan placera in i ett fack. Dom är för dåliga för att slåss om topplaceringarna i Premier League men samtidigt är dom för bra för att slåss i botten.

När de flesta lag går framåt genom åren så känns det precis som Villa står stilla. Där händer liksom inget...

Idag tar man emot Bolton på sin hemmaplan i Ligacupen. När andra lag sparar spelare till viktigare matcher så tänker Villa coachen annorlunda. Han har nämligen gått ut och sagt att det nästintill blir A-lag idag !

Detta är inga goda nyheter för Bolton som i lördags fick stryk med 1-2 HEMMA mot nykomlingen Norwich ! Boltons form är inte bra och till skillnad från Aston Villa så kommer Bolton att spara spelare.

Allt annat än hemmavinst vore mycket underligt. Aston Villa tar kontroll över matchen från första minuten och sen blir det 3-0. Punkt och slut.

Kommer att försöka gröna så fort jag kan. Det vill säga om Villa gör 1-0.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar