måndag 22 november 2010

Sunderland - Everton (England, Premier League) (Måndag, 21:00)

Tradingspel: BOKA Everton.

Insats: 2000 SEK (Risken blir 3640 SEK)

Odds: 2,82

Försäkringar:

Helförsäkring på 0-1 (517 kr till oddset 9,4)

Helförsäkring på 0-2 (304 kr till oddset 16,0)

Halvförsäkring på 1-2 (237 kr till oddset 12,5)

Sammanlagd summa på försäkringarna blir då 1058 SEK.

Tradingbolag: Betfair

Resultat: RÄTT !!! Efter lite "om" och "men" så kunde man inkassera en ny vinst. Blev lite mindre med tanke på försäkringarna under matchens gång.

VINST: 251 SEK !!!

Matchkommentar: Sunderland är i toppform just nu och 0-3 mot Chelsea bevisar det. Laget har snabbt återhämtat sig efter den pinsamma insatsen mot Newcastle i derbyt.

Darren Bent kommer troligtvis att vara tillbaka idag och det är ett stort plus för Sunderland. Man har ju redan en stekhet anfallare i Asamoah Gyan och med Bent och Gyan på topp går inget lag säkert... Everton försvaret kommer att få göra skäl för sin lön ikväll ;)

Sunderland kommer att sakna John Mensah, David Meyler, Anton Ferdinand samt Frazier Campbell av olika anledningar. Dessa spelare går att ersätta hyfsat lätt så det ska inte vara ett stort bekymmer.

Everton höll nästan på att få med sig en poäng hemma mot Arsenal i förra matchen men kvitteringsmålet kom lite för sent. Det var faktiskt Evertons första förlust på oerhört länge i Premier League och formen kanske är på väg ner?
På bortaplan har man endast vunnit 1 match den här säsongen och den kom mot Birmingham (0-2)
Jämför då det med att Sunderland inte har förlorat på sin hemmaplan inu och då verkar detta tradingspelet rätt så genialt ;)

Klicka Här För Att Trada På Sunderland - Everton På Betfair Ikväll !

Även Everton har några spelare indisponibla idag. Dessa är Leon Osman och Victor Anichebe, medan Fellaini är avstängd ytterligare en match.

Som Chillarn redan har nämnt i shoutboxen så kommer inte dessa lag upp över 2,5 mål så ofta. Endast i 16% av fallen har det hänt !

Varför bryr jag mig om den här statistiken då? Jo, för att om Everton skulle vinna matchen så tror jag inte att det blir med 1-4 typ. Då tror jag på 0-1, 0-2 eller 1-2. Och dessa resultat är ju försäkrade innan matchen börjar så då blir det ingen förlust :)

Men skulle Everton göra 1 mål tidigt i matchen då gäller det att arbeta med de olika resultaten och inte riskera en stor förlust. Man måste vara aktiv !

Jag hoppas faktiskt på en trist och tråkig tillställning för om matchen slutar 0-0 vinner man ganska mycket. 900 kr ungefär. Gör Sunderland 1-0 så kan man trada ut men man sitter ju med en försäkring på 1-2 så det ska nog inte behövas. Beror på matchbilden.

Blir det rygg så kan ni ju skriva en kommentar eller något :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar