lördag 27 november 2010

Hannover - Freiburg (Tyskland, Bundesliga 2) (Lördag, 15:30)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 3,45

Insats: 4000 SEK (Risken blir 9800 SEK)

Försäkringar: Idag tar jag endast en halvförsäkring på 0-0 med tanke på det låga BOKA oavgjort oddset och det höga 0-0 oddset.

Satsar 356 SEK på 0-0. Oddset är 15,5.

Tradingbolag: Betfair

Resultat: RÄTT !!! Hannover gör 1-0 och då är det bara att trada ut till en garanterad vinst. Jag fick 4,6 när jag trada ut.

VINST: 951 - 356 = 595 SEK !!! (365 är halvförsäkringen på 0-0 om någon undrar)

Matchkommentar: Vill först och främst poängtera att detta tradingspel har chillarn redan tipsat om. Men om någon kanske har missat det så vill jag framhäva det här också. Så skylla inte på mig om det blir förlust..... ;) hihi.

Här är inte mycket snack om saken. Oddset på att BOKA oavgjort är väldigt lågt. Då brukar man ju få se odds mellan 8-12 på att det ska bli 0-0. Men tysk fotboll är tysk fotboll och där kan det bli lite vad som helst. Därför får vi se ett 0-0 odds som ligger i 15,5 !!! Detta är vad vi traders kallar PRISVÄRT SPEL.

Även statistiken talar för en målrik match. Jag tänker främst på hur många matcher som slutar med ÖVER 2,5 mål i respektive hemma och bortamatcher för lagen.

Genom att köpa Fotbollspengar så kommer du att hitta fler sports trading strategier och spelsystem som är oerhört lönsamma för att kunna tjäna pengar på internet.

Tittar man på hur många gånger matcher slutar med oavgjort resultat så är det väldigt lågt också.

Skador och avstängningar har jag ingen koll på men med dessa förutsättningar så ska vi väl kunna få se 1 mål? Det kommer inte att ha någon betydelse vilket lag som gör första målet för jag är ganska säker på att kryssoddset kommer att drifta ändå. Men som ni ser så är Hannover favorit i matchen och därför vill vi ha 1-0.

Men blir det 0-1 så kommer jag att trada ut direkt också.

Står det fortfarande 0-0 i 60-65 så fyller man bara på sin 0-0 försäkring upp till en helförsäkring. Här tror jag på en ganska enkel vinst.

Och till slut: chillarn, bra jobbat !

Nuförtiden kan vem som helst börja tjäna pengar på nätet. Betalda undersökningar har blivit väldigt populärt och Paid Surveys At Home har blivit en riktig succè.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar