fredag 19 november 2010

Burton - Bury (England, League Two) (Fredag, 20.45)

Tradingspel: BOKA X

Insats: 4000 SEK till oddset 3,5 (Risken blir 10.000 SEK)

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0.

Insats På Försäkringen: 478 SEK till oddset 12,0.

Tradingbolag: Betfair

Resultat: RÄTT !! Bury gjorde första målet men oddset steg inte så mycket. Gick bara upp till 4,0 som högst. Så jag väntade istället för att trada ut men jag halvförsäkra 1-1 direkt. Bury gör 1-2 och 1-3 lite senare så vinsten kunde till slut inkasseras efter lite om och men ;) VINST: 566 SEK !!

Med Paid Surveys At Home så kan man tjäna pengar genom att svara på undersökningar om allt möjligt. Det är ett enkelt och effektivt sätt att börja tjäna lite extrapengar varje månad på nätet.

Matchkommentar: Burton är väldigt bra på sin hemmaplan och har 4-3-1. Har endast förlorat 1 match på hela säsongen hittills.

Tittar man däremot på Bury's statistik på bortaplan så hittar man 5-1-1 ! Det är hyfsat imponerande enligt mig.

Så Burton gillar inte att förlora på hemmaplan medans Bury inte förlorar så mycket på bortaplan.

Bli medlem på Betfair och få 300 SEK att spela för!

Burton har på de senaste 4 hemmamatcherna gjort 6 mål. Bury har på de senaste bortamatcherna stänkt in 13 mål ! Båda lagen vet alltså hur man gör mål och det är ju en förutsättning när vi ska boka kryss ;)

Här kommer lite intressanta stats:Som ni ser så har jag ringat in ÖVER 2,5 mål. Det är väldigt många gånger i matcher som båda lagen kliver över den här linan och Bury har endast misslyckats med att göra mål på bortaplan 14% an gångerna. Burton ligger lite högre med 25% på hemmaplan.

Så med detta sagt så tror jag att något utav lagen ska klara att iallafall göra 1 mål. Jag ser att Burton är favorit i matchen så jag hoppas givetvis på ett mål från deras sida men om Bury skulle göra mål kan man också ta sig ut med en garanterad vinst :)

Skulle 0-0 stå sig till 60-65 minuten så kommer jag att fylla på min försäkring upp till 10.000. Kommer kanske även att lägga en slant på 1-1 då.

2 kommentarer:

  1. var hittar du ovanstående information. Har du ett program som räknar ut % inför varje möte?

    SvaraRadera
  2. Nja, så smart är jag inte så jag hade kunnat utveckla ett sådant program men kanske i framtiden, vem vet.

    Jag har hittat den här informationen på Soccerstats.com

    Där finns massor med roligt om man är intresserad av statistik :)

    SvaraRadera