onsdag 3 november 2010

Dubbespel och trading på Golf.

Igår körde jag en dubbel hos Betsafe.Jag skulle lägga ut den på bloggen men tyvärr så hann jag inte det. I halvlek stod båda matcherna 3-0 respektive 0-3 så det kändes rätt säkert redan då ;)

Benfica gick upp i en 4-0 ledning men sen slappnade dom nog av lite för mycket ! Men det gick ju lyckligt ändå. Ska försöka hitta ett roligt dubbelspel idag med.

Igår la jag in ett tradingspel på att Ernie Els skulle vinna HSBC Champions tävlingen till oddset 24. Några timmar senare var oddset nere i 23 och jag valde att trada ut till en bra vinst :)Det dåliga är att man måste vänta en stund på att få sina cash men det problemet är ju överkomligt ;) hihi.

Topptips idag också, jag har redan börjat knåpa ihop raden och det ser oerhöer intressant ut ! :D Raden läggs snart ut.

Vill du börja sports trada på Betfair? Klicka där här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar