torsdag 4 november 2010

Hajduk Split - Zenit (Europa League) (Torsdag, 21:05)

Tradingspel: BOKA Zenit till oddset 2,24.

Trada ut innan matchen börjar. Jag tror på en rejäl höjning och 2,50 känns inte omöjligt.

Tradingbolag: Betfair

Insats: 16.000 SEK (Risken blir 19.840 SEK)

Resultat: RÄTT !! Oddset höjdes till 2,34 och jag trada ut. VINST: 649 SEK !!!

Klicka här för att börja spela hos Betfair!

Detta är hämtat från Svenskafans.com:

Spalletti lämnade stjärnorna hemma i Sankt Petersburg och flög ner med ett b-betonat lag till Split. Zenit har i princip säkrat avancemanget, och nu får reserverna chansen att visa upp sig.

Precis som väntat så lämnade Luciano Spalletti sina stora stjärnor hemma. Danny, Bystrov, Zyrianov, Kerzhakov och Bruno Alves vilar alla fem från spel, och finns inte ens med i den uttagna truppen.
Istället får de spelare som mestadels suttit på bänken under säsongen chansen att kliva fram, och även om det säkert saknas en del matchvana så är det inga dåliga spelare som Spalletti har till sitt förfogande.
För en spelare lär matchen betyda lite mer. Ivica Krizanac, född och uppvuxen i Split men fick aldrig chansen att spela för stadens största lag.
Nu återvänder han till staden och lär göra det i startelvan.

I övrigt är det rätt svårt att gissa vilka spelare som kommer starta. Vilar Spalletti alla tänkbara eller nöjer han sig med de fem-sex ändringar som han pratade om innan matchen.
Jag gissar att fler än de fem som stannar hemma i Sankt Petersburg kommer att stå över matchen, och att de spelare som fått sparsamt med speltid kommer få starta.

Givetvis är det alltid viktigt att vinna, men ett oavgjort eller en förlust spelar egentligen ingen större roll. Zenit är i princip klara för slutspel och det räcker med en seger till i de återstående matcherna för att vinna gruppen.


Här borde det inte vara något snack om saken. En höjning av oddset förväntas !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar