fredag 26 november 2010

Frankfurt - Osnabrück (Tyskland,Bundesliga 2) (Fredag,18:00)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 3,70

Insats: 3700 SEK (Risken blir 9990 SEK)

Försäkringar:

Halvförsäkring på 0-0 till oddset 14,0 (530 SEK)

Helförsäkring på 1-1 til oddset 7,8 (1625 SEK)

Sammanlagt på försäkringar: 2155 SEK

Tradingbolag: Betfair

Resultat: RÄTT !!! 1-0 efter 4 min och 2-0 efter 9 min... Där kunde man säkra vinsten men jag var kylig. Väntade och sen kom 3 och 4-0 ! Frankfurt var överlägsna :)

VINST: 1363 SEK !!! :DMatchkommentar: Frankfurt spelar bra fotboll och ligger just nu på en sjundeplats i tabellen. På hemmplan har man raden 5-0-2. Har alltså inte kryssat inu i någon hemmamatch.
På de 4 senaste hemmamatcherna har man 3 vinster och 1 förlust. Förlusten kom mot det bästa laget i Bundesliga 2, Hertha Berlin med 0-1.

Osnabrück ligger på fjortondeplats med 14 inspelade poäng. På bortaplan är man rent ut sagt värdelösa med raden 0-1-5. Laget har förlorat de 4 senaste på bortaplan. I förra matchen fick man till och med stryk av jumbon Bielefeld med 2-1 !

Intressant Statistik:
Som vi ser så är båda lagen målglada. 57% av Frankfurta hemmamatcher slutar med Över 2,5 mål.
Hela 87% av Osnabrücks bortamatcher slutar med Över 2,5 mål ! Det är väldigt högt så försvaret kan inte vara nåt vidare...
Osnabrück har även inte lyckats hålla nollan i någon bortamatch inu och med tanke på Frankfurts form så är inte det troligt idag heller.

Genom att köpa Fotbollspengar så kommer du att hitta fler sports trading strategier och spelsystem som är oerhört lönsamma för att kunna tjäna pengar på internet.

Den här matchen känns rätt säker på förhand. Men det är precis såna gånger som man brukar möta en förlust ;)
Men jag tror rätt hårt på Frankfurt idag, allting talar för dom statistiskt.

Blir det 1-0 så kan man enkelt ta sin vinst genom att först BOKA tillbaka 1-1 till ett förmodat högre odds än du spelade. Sen BOKA tillbaka krysset för oddset kommer att höjas rejält om Frankfurt får in en boll.

Står det 0-0 i halvlek så kan man fylla på sin försäkring men jag kommer att vänta med påfyllnad till 60-65. Det är alltid oerhört viktigt att fylla på sina försäkringar i god tid ! Man ska aldrig NÅGONSIN riskera att förlora stora summor. Bättre att vinna lite mindre då :)

Genom att joina Paid Surveys At Home så får man möjlighet att tjäna pengar om man har en åsikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar