torsdag 18 november 2010

Format Racing Metoden

Efter att ha postat ett blogginlägg för 2 dagar sedan om ett system som går under namnet Format Racing Metoden så har jag fått ett antal mail om vad detta är för något och hur det fungerar osv. Så jag har surfat in på olika webbsidor för att hitta information och hade tänkt skriva lite om systemet här. Jag har som sagt inte själv köpt det inu men kommer att göra det inom snar framtid.

Format Racing Metoden Handlar Om Att Spela På Hästar

Skaparen av Format Racing heter Martin Hill och han har försörjt sig på betting sen 2003. Men för 2 år sedan så skapade han en metod som går ut på att SPELA på hästar i olika lopp runt om i världen. (Han spelar mest på engelska och irländska lopp men metoden fungerar på vilket lopp som helst skriver han)

Sen han började använda Format Racing Metoden så har han enkelt dragit in över 500£ varje vecka i skattefria pengar och då ska man komma ihåg att han började med ett startkapital på endast 200£ ! Så för att använda hans metod behöver man inte börja med 10.000£ eller något sånt. Det bästa är nog att börja med en liten bank och arbeta sig uppåt. Annars kan man ju alltid "spela på låtsas" och skriva upp sina resultat på papper eller i Excel. Kan man inte vinna på "låtsas" så blir det nog svårt att vinna på "riktigt" ;)

Format Racing presenteras i en E-Bok som du får tillgång till direkt efter köpet. I E-Boken kommer du att få läsa om hur exakt Martin gör för att hitta hästar som han spelar på med låg risk men ändå chans att vinna mycket pengar.

Hur Kom Martin Hill På Format Racing?

Det är faktiskt alla bookmakers förtjänst att Martin kunde komma på denna metod. Bookmakers förstår hästlopp väldigt bra och de matematiska chanserna som finns i ett lopp. Det är därför som dom alltid sätter oddsen så att dom alltid ska kunna vinna. Annars hade inte många bettingföretag funnits kvar!

Vad Gör Då Format Racing Metoden?

Den förstår hästlopp och de matematiska chanserna från betting som gör att oddsen blir till DIN fördel så att DU alltid vinner!
Om du inte alltid gör så att du har övertaget mot bettingföretaget så kommer du alltid att förlora i längden. Kom ihåg det.


Man behöver inte heller spela varje dag. Spelar du varje dag så kommer du ju att vinna mer men med detta system så kan du ta en dag eller två ledigt och sedan komma tillbaka. Man har ju kanske inte alltid tid att spela. Hästar springer lopp 365 dagar om året så där kommer att vara gott om tid att spela.

För att använda Format Racing Metoden så behöver du ett Betfairkonto, har du inte detta kan duKlicka Här för att skaffa ett idag! Man får även 300 SEK i bonus som ny kund.

Många har inte tid att spela från måndag-fredag då det "vanliga" jobbet måste gå före. Men då passar kvällar och helger perfekt ! Engelska hästlopp brukar vanligtvis hålla på till 21:30 på kvällarna så man kommer ha tid för att spela fast man har ett dagligt jobb.

För att använda sig av Format Racing Metoden så måste du:
(Hämtat ifrån Format Racing' webbsida)

1. INTE använda någon insatsplan. Man kommer hela tiden att spela med samma insatser så när man förlorar så ökar man inte insatsen.

2. INTE följa några invecklade regler som gör att många system som säljs blir väredlösa då man inte förstår ett smack.

3. INTE hålla koll på vem som spelar på olika hästar. Man ska inte "följa" marknaden så att säga.

4. INTE spela på andrahands och tredjehands favoriten i ett lopp och INTE boka favoriten hela tiden

5. INTE boka hästar! Man ska bara spela på hästar. Det är mer lönsamt och inte lika stressigt för dina nerver ;)

6. INTE spela favoritens odds hela tiden.

7. INTE ladda ner någon form att betting program som BetAngel eller BetTrader. (Även fast detta kommer att göra processen lite enklare)

8. INTE spela när hästarna går In-Play.

9. INTE bara spela på hästlopp där vissa nummer av hästar startar.

Att spela med Format Racing Metoden på Betfair är som att ha fördelen på ett Roulette hjul med 1 eller 2 nollor. Oddsen är satta så att casinot ALLTID vinner i längden. Men nu är det du som kommer att ha fördelen !

Från FR Webbsida:

So if you want to SERIOUSLY BET FOR A LIVING and win £50, £75, £100 or more per day like I have using the low risk betting strategy that practically guarantees daily profits, then don't miss out on the F R Method©. It is amazingly priced for what it will achieve for you, so buy it right away and you can start winning today!

Klicka Här För Att Köpa Martin Hill's Format Racing Metod

4 kommentarer:

 1. Ha Ha går du verkligen på sånt här eller är du affiliate. Om han skulle dra in över 500£ varje vecka varför skulle han då sälja systemet för 67£ och avslöja det för andra. Sen så är 2-3 månader långt ifrån tillräckligt för att veta om ett sytem fungerar, alla system även riktigt dåliga kan ha 2-3 bra månader.

  SvaraRadera
 2. Tja!

  Sökte mig fram till det här inlägget: http://uk-betting-tips.co.uk/showthread.php/26581-Format-Racing-FR-method.

  Det verkar som ett big no-no!

  SvaraRadera
 3. Anonym: Jag vet inte varför han skulle sälja det men kanske för att tjäna mer pengar än han redan gör? Jag har följt Gambling System Review när dom har testat det och jag har köpt många system dom har testat så jag har fullt förtroende för deras "review".

  Alla får ju själv välja om fdom vill testa Format Racing men jag ska iallafall göra ett försök när jag får tid över.

  Vågar man inget så vinner man inget ;)

  SvaraRadera
 4. Björn: Har också läst det. Alla kan ju inte vara 100% nöjda med systemet men jag litar på gambling system reviews som har vunnit väldigt mycket så jag ska göra ett försök med systemet :)

  SvaraRadera