måndag 29 november 2010

Barcelona - Real Madrid (Spanien, La Liga)

Ojojoj, vilken match vi har att se fram emot ! Det kommer att bli väldigt roligt och se hur Real Madrid uppträder mot Barcelona med Mourinho som coach.

De senaste 5 mötena har slutat 4-1,2-0,2-6,1-0 och 0-2. Alltså, alltid hyfsat med mål och det är inte så konstigt med tanke på de världslirare som springer på planen...

De flesta snackar om Ronaldo VS Messi men jag tycker det ska bli oerhört intressant att se hur mittfältskampen kommer att utveckla sig med Xavi VS Alonso. Vem kan slå de bästa "smörpassningana" ?

Jag tror på Barcelona idag med tanke på hemmaplansfördel och givetvis för att dom har världens bästa spelare som kan göra mål på allt, Lionel Messi.

Men jag lyfter ändå ett varningens finger för Real Madrid. Ska dom besegra Barca ska det ske under Mourinhos ledning..

Jag hoppas på 1 Barcelona mål i första halvlek för att sedan kunna "stänga" matchen till en garanterad vinst :) Gör R.Madrid mål först så komemr jag antagligen också att stänga matchen till en minivinst. Men får se hur oddsen rör sig då.

Kommer fylla på min 0-0 försäkring en liten bit in i andra halvlek om det behövs.

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,70

Insats: 4000 SEK (Risken blir 10.800 SEK)

Försäkringar:

Jag tar en 25% försäkring på 0-0. 0-0 är ett rätt så osannolikt resultat mellan dessa på jättar. Satsar 184 SEK till oddset 16,5.

Tradingbolag: Betfair

Resultat: RÄTT !!! Får räknas som en av de lättare vinsterna. Barcelona gör 1-0 i tionde minuten och då stänger jag matchen med en green up. Oddset steg till 5,3 och det tog jag.
VINST: 1148 - 184 (försäkringen) = 964 SEK !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar