söndag 21 november 2010

St Pauli - Wolfsburg (Tyskland, Bundesliga 2) (Söndag, 17:30)

Tradingspel: BOKA X

Insats: 3000 SEK (Risken blir 8100 SEK)

Försäkringar: Här tar jag endast en halvförsäkring på 0-0. 0-0 oddset är alltid sjukt högt när Wolfsburg spelar. Jag satsar 260 SEK på 0-0 till oddset 18,0 och kommer då upp i lite mer än en halvförsäkring (4200 SEK ungefär)

Tradingbolag: Betfair

Resultat: Det blev en plusminus0 match. Efter att St Pauli gjorde 1-0 så helförsäkra jag 1-1 då oddsen på oavgjort bara gick upp till 4.2. Matchen slutade också 1-1.

Matchkommentar: St Pauli har 4 raka förluster och formen kunde varit bättre. Man har även gått mållösa i 3 av de 4 senaste förlustmatcherna. Men då har man inte mött något blåbärsmotstånd, eller vad sägs om Schalke 04, Stuttgart och Leverkusen!?

Wolfsburg har gjort mål i de 8 senaste matcherna och laget går sällan mällöst i en match. Släpper även in en hel del mål.

Jag har hittat intressant statistik från Soccerstats:Om ni tittar på "Clean Sheet" så har St Pauli inte lyckats att hålla nollan en enda gång på hemmaplan och Wolfsburg har inte lyckats hålla nollan en enda gång på bortaplan !! Har jag faktiskt aldrig sett förut..

Över 2,5 mål är även högt för båda lagen. 50% respektive 66% talar sitt tydliga språk.Tyska ligan är känd för sin målproduktion och tittar man på hur många matcher som slutar med oavgjort så har det endast varit 18% den här säsongen !

Så ett mål i den här matchen bör vi få se om vi ska lita på statistiken :)

Nya kunder får 300 SEK i bonus på Betfair!!!

Förhoppningsvis gör Wolfsburg 0-1 för dom står som favoriter. Blir det 0-1 så kommer jag genast att trada ut till en garanterad vinst. Gör St Pauli 1-0 så kommer jag kanske gå ut min trade, det beror på hut högt oddsen går upp.

Står sig 0-0 till den 60-65:e minuten så fyller jag på min 0-0 försäkring och slipper förlora nånting :)

2 kommentarer:

  1. Tack för dina fina och intressanta analyser av matcherna.och att du talar om hur du tänker agera när matchen kommer igång.

    SvaraRadera
  2. Varsågod :)

    Det är alltid otroligt roligt när folk uppskattar vad man lägger ner på bloggen :D

    SvaraRadera