söndag 2 september 2012

Tradingspel nummer 104: Southampton - Manchester United

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på "resultat 1" och halvförsäkring på "resultat 2"

Resultat: RÄTT !!! Men United fick större problem än vad jag hade förväntat mig... Därför blev vinsten också minimal den här gången. Men ändå, en ny vinst är alltid en ny vinst :)


Kommentar/Analys:

Nykomlingarna Southampton höll på att ställa till med en praktskräll mot stjärnlaget Manchester City. Men till slut fick man se sig besegrade med 3-2. Detta var då i första matchen för säsongen och den är alltid speciell. Inte minst för nykomlingar !

Sist blev det förlust mot Wigan på hemmaplan med 0-2 och det är inget som imponerar precis... Idag står Manchester United för motståndet och en inte alltför vild gissning är att det inte blir lättare att få med sig poäng...

United repade sig efter den snöpliga premiärförlusten och återställde ordningen hemma på Old Trafford i förra matchen. Då fick Fulhan stryk med 3-2 men det var inget United som imponerade. Men det som var positivt var att både Kagawa och Van Persie hittade målet. Alltid skönt när man har kommit till en ny klubb att näta så pass tidigt på säsongen.

Nää, jag har förbaskat svårt att se Southampton rå på giganterna från Manchester idag. Säkerhetbältesmetoden känns som en "100% säker tradingvinst" i detta fallet :)