söndag 30 september 2012

Topptipset - Vecka 39 - Söndag


Resultat: 6-1 till Valladolid och 1-5 till Torino... Det va iallafall nära... 4 rätt... 


Då var det dags att försöka sätta "åttan" igen! Idag ser matcherna rätt trevliga ut och jag tror på en bra utdelning.

Aston Villa är på uppgång. Efter käftsmällen mot Southampton (förlust med 4-1) så slog man ut Man City ut Ligacupen i veckan. Detta lär stärka självförtroendet och med tanke på att West Bromwich har lite svajig form och massor med skadebekymmer så singlar jag ettan. Dagens bästa drag enligt mig.

A.Madrid lever mycket på sin bästa spelare, Radamael Falcao. Men idag är inte han med och då tror jag det genast blir tuffare. Espanyol har inte börjat ligastarten särskilt bra men när storlag kommer på besök så gör man alltid bra ifrån sig. Svår match.

Real Madrid SKA bara vinna mot "Depor". Men jag måste bara ha med ett lyxkryss. Tror inte på det, men om det inträffar så ska jag vara med och dela på stora pengar!

Valladolid har svårt med målskyttet. Man har endast gjort 1 mål på de 3 senaste ligamatcherna. Det håller inte. Vallecano är ett spännande lag och jag tror faktiskt att dem har bra chans att vinna idag. X2 känns riktigt fint.

Inte många lag rår på Atalanta på hemmaplan. Man spelar väldigt stabilt och defensiven prioriteras alltid. Torino har svårt för att göra mål så ska dem kunna få med sig 1 poäng tror jag på 0-0. Det lär inte bli en bortaseger.

Bologna har blivit för stor favorit mot Catania. Catania kan mycket i sina bästa stunder och idag tror jag på skräll. Men Bologna är ett klurigt lag så "helis" får det bli :)

Inter förlorade mot Siena med 0-2 på hemmaplan. Sen vinner man mot Chievo med 0-2 på bortaplan... Inte riktigt logiskt och laget är inte att lita på. Jag vill utfärda en varning för Fiorentina idag då Jovetic är i riktigt bra form. Men jag tror inte att Inter förlorar en hemmamatch till.

Sampdoria har inte förlorat inu. Napoli har inte förlorat inu. Det lär bli en tight och tuff match lagen emellan och vill man montera ner 288 kr systemet till ett 144 rader så föreslår jag ett säker kryss på denna matchen. Stor chans att det blir så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar