onsdag 5 september 2012

Då var det dags för VM-kval fotboll

Då var det redan uppehåll i ligafotbollen tack vare VM-kvalet... Kvalfotboll i alla ära men jag och säkert många andra föredrar säkerligen de gamla hederliga ligamatcherna. Jag har aldrig varit särskilt framgångsrik på inkomstfronten när det gäller såna här matcher.

Det är även otroligt svårt att hitta tradingspel som är riktigt prisvärda. Så får se hur många spel som kommer att publiceras den här veckan. Ska väl förmodligen kunna hitta något smått och gott.

Utbudet idag är minst sagt skralt så Betfairkontot får vila i väntan på bättre fotbollsmatcher. För kom alltid ihåg en sak, man ska aldrig spela bara för "spelandets" skull. Då kan man lika bra hålla på med gambling.

Det gäller att välja ut sina tillfälle och då köra ALL IN för att öka sina chanser till en vinst. Kanske "ALL IN" är fel ordval men förhoppningsvis så förstår ni vad jag menar :)

Just detta och mycket mer har Fotbollspengar lagt stor vikt på att förklara i sitt material. För att bli en bra sports trader så krävs tålamod, disciplin och rätt tänk. Har man alla dessa ingredienser så är möjligheterna oändliga.

Jag kan inte säga att jag hade detta från början... Man har väl åkt på sina smällar kan jag säga. Men med tiden så lär man sig och skaffar sig mer erfarenhet. Det är guld värt.