söndag 23 september 2012

Topptipset - Söndag - Vecka 38


Resultat: VÄRDELÖST !!! 5 rätt. Men kass utdelning, 657 kr... Bara att ta nya tag !


Lördagens Topptips bjöd inte på några större framgångar och vad passar då bättre än att ta revansch idag ? För så ska det bli !

City spelade tuff match mot R.Madrid i veckan och den matchen kan sitta kvar i benen. Besvikelsen blev enorm när Madrid vände 1-2 till 3-2 på bara några minuter i slutet...
Arsenal spelade visserligen också match mot Montpellier men stämningen i klubben verkar vara harmonisk efter 3 raka vinster.
Svår match att sia om så det får bli en "helis"

Newcastle har helt tappat formen. 3 raka kryss och spelet ser inte speciellt attraktivt ut... Norwich är precis som Stoke, ett riktigt gnetargäng som aldrig ger sig. Jag utelämnar ettan helt då jag tror att Norwich inte passar Newcastle särskilt bra med tanke på deras tuffa spelstil. 1-1 eller 1-2 chansar jag på.

Tottenham mot QPR. Ett nytt Londonderby för QPR. Sist gick det bra mot Chelsea då man lyckades spela 0-0. Det var på hemmaplan så det lär nog bli lite tuffare idag. Men Tottenham har en av världens sämsta coacher, Andre Villas-Boas, så då måste kryssgardering frami tidigt skede.

Bilbao har alltid varit en maktfaktor hemma i Baskien. Men den här sösongen tycker jag det går lite knackigt. 3-5 mot Betis i första ligamatchen besvisar detta... Man lyckades även bara få 1-1 i cupmatchen i veckan...
Malaga är ett lag som man bör se upp med. Oftast har man svårt att vinna i Baskien men idag tror jag att den trenden vänder. Spelvärd tvåa i mina ögon.

Levante spelade som bekant mot Helsingborg i veckan. Vinst blev det men "bara" med 1-0. Jag tror att lite underskattning var med i bilden. Idag kommer Sociedad på besök och jag har svårt att se en bortavinst. 1X ska räcka.

OBS!!! Cagliari - Roma lottas !!! Läs mer HÄR

Catania brukar ha lätt för Napoli. Man har inte förlorat på ett par matcher. Napoli är i bra form och man har toppspelare i truppen. Men traditionens makt ät stor inom fotbollen så jag utelämnar tvåan. Man måste chansa för att få "de stora pengarna" ;)

Både Udinese och Milan är stora besvikelse den här säsongen. Milan har svårt för att göra mål och i veckan blev det 0-0 mot superlaget Anderlecht på hemmaplan... Svår match, och för er som vill montera ner systemet så rekommenderar jag ett säkert X. Men jag har lite feeling för Milan då Udinese bör passar dem rätt bra. Hemmalaget gillar nämligen att anfalla så ytor kommer att finnas. 0-0 eller 0-1 ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar