torsdag 27 september 2012

Powerplay - Vecka 39 - Torsdag


Resultat: FEL !!! 5 rätt... Men 630 kr i utdelning...


Topptipset har ju inte gått så lysande så därför ger jag mig över till spelet Powerplay som jag också är väldigt förtjust i. Gräset är kanske grönare på andra sidan som man säger...

AIK brukar ha lätt för Linköping på hemmaplan. Att Linköping vann med hela 8-3 i senaste matchen mot Växjö behöver inte betyda att laget vinner idag. AIK känns som dagens drag.

Luleå blir farliga den här säsongen. Man spelar stabilt både defensivt och offensivt och man kan slå alla lag. Frölunda, som förlorade med 2-5 i senaste matchen mot Skellefteå, tror jag på idag. Man brukar spela jämna matcher mot Luleå och man är säkerligen revanschsugna efter att ha släppt in 5 mål mot Skellefteå sist.

Modo - HV 71 känns som en rätt öppen match. Då brukar 1X nästan alltid fungera. Modo gillar sin kryss, annars hade det fått bli en säker 1.

Skellefteå är ett av Elitseriens starkaste hemmalag men i senaste hemmamatchen blev det stryk mot Växjö med 0-2... Idag lär vi få se ett bättre lag på banan men jag tror inte på seger. Brynäs är inget dåligt lag heller. 2-2 ?

Timrå känns ostabila. Man blandar och ger. Färjestad är precis likadana. Två lag som vi tippare drömmer mardrömmar om ;) Känns inte som om Timrå skulle orka med att vinna idag så X2 känns tryggt.

Växjö har blivit rent för stora favoriter idag. Så bra är dem absolut inte! Rögle kan mycket i sina bästa stunder och jag tror "skrällen" kan komma här.

Oskarshamn tog en imponerande seger över Djurgården på bortaplan i senaste matchen! Det var en av säsongens tuffaste bortamatcher utan tvekan. Starkt! Idag kommer man med gott självförtroende men jag varnar ändå för Västerås. 6 insläppta mot Mora sist och nu kommer man göra allt för att täppa till bakåt.

Vet inte riktigt hur jag ska tänka gällande Södertälje - Leksand. Vill helst ha alla tecken med men till slut fick det bli en 1 2. Brukar funka rätt bra på hockeymatcher :)

Jag rekommenderar inte att sätta för många 1 2:or på matcherna från Elitserien. Där brukar vanligtvis inte alls produceras mycket mål och oavgjorda resultat är väldigt vanligt. Tänk istället efter vilket lag "det lutar åt" och använd dig av 1X eller X2.

Mitt system är idag på 144 rader och förhoppningsvis så kommer jag att vara en glad man runt 21:00-21:30 ikväll :)


Är du inte intresserad av att spela på ishockeymatcher så är det även en ny Topptipsomgång idag. Klicka här för att surfa vidare till dagens Topptipskupong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar