lördag 1 september 2012

Vinn en iPad 3 16 GB + 3000 kr i presentkort från Stadium !

Då var det dags för en tävling här på Fotbollstradaren igen ! Efter fiaskot förra gången då ingen ville vara med så har jag gjort om konceptet till denna gång.

Jag har införskaffat ett presentkort från Stadium till ett värde av hela 3000 kr ! Vinnaren kammar alltså inte bara hem en sprillans ny Ipad den här gången, utan han/hon får också ett presentkort på 3000 kr. Förhoppningsvis kan dessa priser locka till att fler än 0 personer deltar i tävlingen...

Hur gör man för att vara med i tävlingen ?


1. Registrera ett nytt Betfairkonto från den här länken. Det är väldigt viktigt att du registrerar ditt nya konto från just den här länken. Där finns nämligen ett spårningssystem som håller reda på alla nödvändiga detaljer.

2. Sätt in MINST 500 kr på ditt Betfairkonto. Sätter man t.ex in 400 kr så kommer inte att registreras i tävlingen.

3. Av dessa 500 kr så krävs det att du satsar MINST 200 kr på något sportspel. Det kan vara en fotbollsmatch, tennismatch, hästkapplöpning, ishockeymatch etc...

4. Skicka sedan iväg ett mail till E-post adressen tjana-pengar-pa-internet@hotmail.com med följande uppgifter:

*Namn (Både förnamn och efternamn)

*Ditt användarnamn hos Betfair (Alias)

Efter detta så kommer du automatiskt att vara med i utlottningen av en iPad 3 16 GB samt ett presentkort på 3000 kr som du kan shoppa för på Stadium.

Tävlingen kommer att pågå under hela september månad, det vill säga från den 1 september till den 30 september. Den 1 oktober kommer en lycklig vinnare att kontaktas via mail och han/hon kommer även att få ställa upp på en liten intervju som kommer att publiceras här på bloggen.

Driver man en webbsida eller blogg så kommer den även att länkas från inlägget om man så önskar.

Jag önskar alla lycka till och för övrigt så går det även att registrera sitt Betfairkonto genom bannern här nedanför. Då deltar man också i tävlingen!