lördag 22 september 2012

Topptipset - Vecka 38 - Lördag


Resultat: FEL !!! 6 rätt. Det såg våldsamt kasst ut en tid men till slut blev det "bara" fel på Wigan - Fulham (1-2) och Ipswich - Charlton (1-2) Utdelningen landade på 3579 kr.

Då tänkte jag börja med att lägga ut lite förslag på Topptipset igen. Det kommer även att komma upp tipsförslag på det otroligt roliga spelet Powerplay så håll ögonen öppna. Enligt mig är Topptipset och Powerplay de allra bästa spelen man kan spela hos Svenskaspel.

Man blir inte miljonär, men man har stor chans att vinna hyfsat ofta och ibland kan utdelningarna ligga på 20.000-30.000 kr ! Vissa gånger även uppemot 100.000 kr ! Så det finns ingen tvekan att både dessa spel är otroligt spelvärda.

Idag ser Topptipset väldigt kul ut. Det finns "storfavoriter" som Chelsea, WBA samt Derby men dessa ska man såklart försöka fälla...

Chelsea tar emot Stoke som alltid spelar snålt. 1X känns som en helgardering.

Southampton har åkt på några riktiga käftsmällar redan men i senaste hemmamatchen visade man att kavliten finns. Då var man nära att plocka ner Man United... Villa är ett extremt ojämt lag och även fast att dem har hittat formen så har jag svårt att se en bortavinst.

WBA har börjat säsongen bra men i senaste matchen kom man ner på jorden. 3-0 förlust mot Fulham och nu skriker jag VARNING !!! Man har blivit sjukt stor favorit med nästan 75% vinstchans ! Reading är inget höjdargäng men man har också mött riktigt tuffa motståndare i inledningen. Här kommer det att skrälla tror jag.

West Ham är ett bra hemmalag och kommer att plocka mestadels av sina poäng här. Sunderland har inte vunnit en bortamatch på elva försök... Nuff said, 1X talar sitt tydliga språk.

Wigan har ett spännande lag. Jag tror att man kommer att vara ett mittenlag i år. Förlust med 4-0 mot United i senaste matchen har ingen betydelse. Det är glömt nu. Idag möter man Fulham som nästan aldrig vinner på bortaplan. Här är jag osäker om 1X eller X2 är rätt val. Till slut fick det bli fördel hemmalaget...

Crystal Palace och Cardiff har riktigt fin form men båda har problem med skador. När två lag som är i form möts brukar det sluta 1 eller X. Så enkelt gör jag det även idag.

Ett lag som spelar i The Championship som samtidigt har över 60% vinstchans är ett lag man verkligen ska akta sig för. Därför ska Derby garderas tidigt. Att tippa Championship matcher är som att spela Lotto...

Sist man inte minst, ett säkert kryss på Ipswich - Charlton. Motiveringen blir att åttans match oftast slutar oavgjort. Det har jag märkt. Sen har jag även skön feeling för krysset idag. 0-0 eller 1-1 blir det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar