lördag 1 september 2012

Tradingspel nummer 103: Bologna - Milan

Tradingmetod: Falska Favoriter

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring på "resultat 1" och helförsäkring på "resultat 2".

Resultat: FEL !!! Milan och Giampaolo Pazzini förstörde lördagsvinsten... Men följde man matchen In-Play så fanns det gott om tid att minimera sin förlust.

Kommentar/Analys:


Bologna började säsongen 2012/2013 med att förlora borta mot Chievo. Just på bortaplan är inte Bologna som starkast precis. Det är mestadels på hemmaplan som poängen tas. Idag blir det finbesök i form av Milan och något fel på motivationen lär det inte vara.

Milan startade sin säsong på värsta tänkbara sätt. Förlust på hemmaplan mot Sampdoria och man lyckades inte ens göra ett mål... Jag trodde själv på att dem skulle få problem mot Sampdoria och det blev ju hyfsat rätt.

Nu gäller det för Milan att glömma det och gå vidare men som alla vet så är Milan bra mycket sämre än dem var förra året med tanke på att spelare har sålts och även slutat.

Den här matchen lär bli stentuff och det förvånar inte mig om Bologna står som segrare efter 90 spelade minuter...

Glöm inte att följa matchen In-Play och agera om det skulle behövas. I sports trading finns där ingenting som heter "tur" ;) Här har man full kontroll över sitt eget öde kan man säga.

Glöm förresten inte tävlingen som pågår för fullt här på Fotbollstradaren.com ! Förstapris är en iPad 3 16 GB och ett presentkort på 3000 kr hos Stadium. För mer info kring tävlingen så klickar du här.