tisdag 25 september 2012

Topptipset - Vecka 39 - Tisdag


Resultat: 5 rätt är inte okej...Vill börja med en viktig grej. Idag har Svenskaspel varit vänliga nog att lägga in 500.000 kr extra i "åttarättspotten" !!! Spelvärdet är därför minst sagt grymt bra och det blir inte sämre av att kupongen nästintill bara består av kluriga cupmatcher...

Känns som om vi kommer att få se en riktigt fin utdelning idag !

Första matchen hämtar vi från Serie A där Fiorentina tar emot Juventus. Även fast Juventus inte har förlorat på evigheter så känns den här matchen klurig. Fiorentina gör alltid bra ifrån sig på sin hemmaplan och sist dem möttes blev det 0-5... Läge för revansch ? Jag tror det. Svår match att tippa.

Crawleys tränare har gått ut och sagt att man inte satsar på cupen särskilt hårt. Även Swansea kommer att lufta truppen men visst bör väl Swansea vara bättre i grunden ? I Premier League har det gått knackigt och nu är det perfekt läge att visa vad man går för. Man ska inte behöva förlora idag.

Leeds är på gång. Man satsar stenhårt på att ta steget upp i "finrummet" igen och jag tror att man klarar av det detta året. Everton är i kalasform men hur hårt tar man egentligen på cupen ? Även detta är en svårtippad match så en "helis" får det bli.

Manchester City släppte in ett sent mål mot Arsenal. Mot Real Madrid släppte man in 2 sena mål... Formen är lite vacklande och nu kräver fansen en vinst. Mot Aston Villa ska det inte vara något snack. Säker 1 känns tryggt.

Milton Keynes - Sunderland. Vad ska man gå på här ? Sunderland har spelat bra men "bara" kryssat sig fram på sistone. Snart kommer retroaktiv utdelning tror jag. X2 eller 1 2. Jag väljer det sistnämda då Sunderland inte kan kryssa en gång till väl ?

Har fin feeling för Preston idag. För något år sedan så kunde nästan inget lag besegra Preston på hemmaplan och även fast "Boro" tog en fin skalp mot Blackburn i senaste matchen så tror jag på hemmaseger. Men det är bara vad min feeling säger... En spelvärd etta helt enkelt.

Southampton blandar och ger. Förlust med 6-1 mot Arsenal och vinst mot Aston Ville med 4-1 i senaste PL matchen... Jobbigt lag att tippa på och Sheffield Wednesday har redan slagit ut Fulham, varför inte Southampton också ? Här tror jag den "stora" skrällen kan komma idag.

West Ham har bara släppt in 1 mål på de 4 senaste hemmamamatcherna. Wigan tror jag inte mäktar med en vinst då formen är sådär och jag tror inte heller cupen är så otroligt attraktiv i deras ögon...

Idag är systemet på 216 rader och jag önskar alla lycka till !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar