lördag 21 juli 2012

Var med i utlottningen av en iPad 3 16 GB !

Nu har du som läser detta chansen att vinna en sprillans ny iPad 3 16 GB vars värde uppgår till mellan 4000-5000 kr (beror på var man köper den) i runda slängar. Alla har lika stor chans att vinna och såhär går det till:

1. Alla som köper Fotbollspengar 4.0 mellan den 21 juli till och med den 15 augusti kommer automatiskt att vara med i utlottningen av en iPad 3. Det är väldigt viktigt att man köper sitt medlemskap ifrån den här sidan. Väljer man att köpa ifrån någon annan sida så kommer man INTE att ha möjligheten till att vinna.

2. Tävlingen är öppen för vem som helst och efter den 15 augusti så kommer jag att dra en lycklig vinnare som blir en iPad 3 rikare! Jag kommer att filma dragningen med hjälp av min webbkamera och sedan publicera den här på bloggen. På så sätt blir det inget fusk eller andra konstigheter.

Svårare än så är det inte! Väljer man att endast köpa den separata CD-skivan för 990 kr så kommer man inte att ha möjligheten att vinna en iPad 3. Ett fullt medlemskap som kostar 2340 kr gäller för denna tävling.

Så genom att köpa sig ett medlemskap hos Fotbollspengar 4.0 inom denna tävlingsperiod så kommer du inte bara att ha en riktigt bra chans för att vinna en iPad 3, utan du kommer också kunna börja tjäna pengar på sports trading när de stora europeiska ligorna sätter igång igen! Detta sker i slutet på augusti månad.

Kom även ihåg att konkurrensen inte kommer att bli så hög då det antagligen kommer att vara mellan 5-10 personer som kommer att "slåss" om priset. Där är alltså stor chans till att just DU kommer att vinna en iPad 3 som är värd mellan 4000-5000 SEK !

Som jag även nämde lite längre upp i texten så måste man köpa sitt medlemskap ifrån den här sidan. Då kommer du automatiskt att läggas in i en databas så att jag kan hålla koll på vem som ska vara med i utlottningen.

Resultat: INGEN VINNARE DÅ INGEN DELTOG !!! iPaden kommer därför att lottas ut i nästa tävling. Men då ingen var med denna gången så får jag se om jag anordnar fler tävlingar i framtiden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar