torsdag 26 juli 2012

Tradingspel nummer 80: Hafnarfjördur - AIK

Tradingmetod: Grönis 15

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat:

Kommentar/Analys: RÄTT !!! Här stämde min matchanalys till punkt och prickar. AIK vann matchen med 0-1.


Första matchen mellan båda dessa lagen slutade 1-1 och många höjde nog på ögonbrynen då de flesta trodde på en hyfsat enkel seger för AIK. Men Hafnarfjördur är faktiskt Islands bästa lag och AIK är inte Barcelona precis... Själv så trodde jag aldrig på någon överkörning men att AIK skulle vinna med uddamålet hade jag tippat.

Nu har AIK satt sig i en svår situation då man måste framåt. Slutar matchen 0-0 så åker dem ut. Och på bortaplan mot Islands bästa lag ? Det lär inte bli enkelt kan jag garantera...

På de 3 senaste matcherna så har AIK gjort 2 mål. På de 3 senaste matcherna har Hafnarfjördur gjort 3 mål. De båda lagens offensiv är alltså inget att hurra för och jag tror på en tight match ikväll.

Ta chansen att vinna en iPad 3 här på Fotbollstradaren.com ! Tävlingen pågår tills den 15 augusti och för att få mer detaljer om tävlingen klickar du här.

2 kommentarer:

 1. Tack för dagens tradingtips den satt som en smeck :-) Det var ett tag sedan jag var här men skönt att börja grön :-)

  Peter Finneid Team NordicProfit Sverige
  TjänaPengar Online

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod Peter :) Kul att du ryggade! Man går och längtar tills de stora europeiska ligorna sätter igång så att man kan tjäna pengar på allvar.

   Radera