söndag 22 juli 2012

Tradingspel nummer 76: Odense - Randers

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: FEL !!! Randers vann med 0-1. Riktigt kasst av Odense... Nu har man hamnat i en sommarsvacka känner jag...

Kommentar/Analys:


Då har även den danska ligan, eller danska superligan som den egentligen heter, startat och nu går vi mot ljusare tider när det gäller intressanta tradingmatcher. Det finns alltid gott om "guldkorn" när man börjar att analysera dansk, norsk och svensk fotboll. Men svensk fotboll är en aning oförutsägbar kan man ju lugnt säga...

Odense möter idag Randers på hemmaplan och i premiären lyckades Odense vinna med 0-1 över Bröndby på bortaplan. En riktigt stark öppning! Hos Randers var det inte lika glada miner då man blev krossade av Silkeborg med hela 6-1 !

Då Randers är nykomlingar inför den här säsongen så kunde starten blivit roligare...

Idag möter man ett av Danmarks bästa lag och jag har väldigt svårt och se hur dem ska kunna rubba Odense. Jag blev väldigt förvånad när jag säg oddsen då dem är väldigt generösa :) Både för att spela och att försäkra!

Efter 2 förluster igår så känner jag en enorm revanschlust och idag ska jag påbörja en ny "winning-streak" är det tänkt!

Du har väl inte missat tävlingen där du kan vinna en iPad 3 ifrån Fotbollstradaren ? Mer information om tävlingen hittar du här.

2 kommentarer:

  1. Men om du använde dig av fegisen så borde du väl gått plus minus noll? eller?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, inte riktigt. Skulle jag gå plus minus noll så skulle matchen ha slutat 0-0. Nu blev det 0-1.

      Radera