torsdag 26 juli 2012

Tradingspel nummer 79: Gomel - Renova

Tradingmetod: Storfavoritsmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 75% försäkring på "resultat 1"

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!! Gomel som skulle vara så överlägsna förlorar med 0-1... Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men med tanke på att Renova gjorde 0-1 efter ungefär 55 minuter så kunde man arbeta med försäkringar. Jag gjorde detta och lyckades gå plus-minus-noll. 

Kommentar/Analys:


Efter gårdagens klockrena vinst med hjälp av Storfavoritsmetoden så spinner jag vidare idag med samma metod. Det kanske känns konstigt att jag tipsar om ett tradingspel mellan fotbollslagen Gomel och Renova... Inte många som har så bra koll på dessa lag tror jag. Mig själv inkluderad!

Med efter att ha läst den här reken på Shawshankbetting så behöver man inte analysera mer. Gomel lär vara överlägset ikväll och på hemmaplan bör processen bli kort mot stackars Renova.

OBS: Matchstart redan kl 18:00 !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar