lördag 14 juli 2012

Tradingspel nummer 70: IFK Göteborg - Gefle

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Som väntat så blev det en tight matchen som slutligen slutade 1-1. No4-strategin levererade än en gång en säker tradingvinst :)

Kommentar/Analys:


Vilka förhoppningar och förväntningar man hade på IFK Göteborg innan Allsvenskan sparkade igång! Laget hade värvat riktigt bra spelare och nu var det bara till att gå ut och köra över allt motstånd... Riktigt så blev det inte och skärper man inte sig kan bottenstriden bli ett faktum inom kort.

Formen är riktigt risig och på de 6 senaste matcherna har man inte lyckats att vinna en enda match. 5 oavgjorda och 1 förlust.

Gefle är ett gnetigt lag som kan ställa till det för vem som helst. Men man trivs bäst på sin hemmaplan. I förra bortamatchen (mot Helsingborg) så fick man stryk med 4-1 och det var inte mycket att snacka om. Men i senaste matchen mot GAIS så hade man täppt till luckorna och spelade då 0-0.

Just så tror jag Gefle kommer att agera idag. Man är nöjda med ett oavgjort resultat och man kommer att kämpa för ett 0-0 resultat eller kanske sticka upp på någon vass kontring.

Då Göteborg inte har vunnit på de senaste 6 matcherna och att man även har lite problem med det offensiva spelet så är det givet att spela med No4-strategin enligt mig iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar