söndag 29 juli 2012

Tradingspel nummer 82: Start - Bryne

Tradingmetod: Storfavoritsmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 50% försäkring på "resultat 1" och 50% försäkring på "resultat 2"

Resultat: RÄTT !!! Det började lite olyckligt men Start visade var skåpet skulle stå till slut :) Det blev en ny säker vinst och nya pengar på betfairkontot !

Kommentar/Analys:


Start öser på för fullt i Norges andra division. Man har efter 14 spelade matcher skaffat sig ett litet försprång på 6 poäng gentemot Ullensaker Kisa som för tillfället ligger på en andraplats.

På hemmaplan är man en maktfaktor som även öser in mål. Eller vad sägs om 16 mål på de 4 senaste hemmamatcherna i ligaspelet !? På dessa 4 matcher så har man även hållit nollan i samtliga! Som du säkert förstår så är Start för bra för att husera i andra divisionen...

Bryne ligger just nu 12:e plats med 16 inspelade poäng. Formen är hyfsat bra med 2 vinster och en oavgjord på de 3 senaste men då har man inte mött något av de allra bästa lagen heller.

Nu är det bortaplan mot seriens bästa lag som även öser in mål... Detta kommer garanterat att bli tufft och jag tror att man får inrikta sig på försvarsspel och att hålla nere siffrorna.

Ser egentligen inte någon större chans att Bryne skulle överraska idag. Med tanke på hur höga odds man får för att försäkra så är detta minst sagt ett prisvärt spel och såna gillar som bekant jag och alla andra :)

Detta ska bara gå !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar