fredag 27 juli 2012

Tradingspel nummer 81: Åtvidaberg - Örebro

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 75% försäkring "resultat 1" och halvförsäkring på "resultat 2"

Resultat: RÄTT !!! Här gick det utmärkt att gröna ut från båda marknader efter Åtvidabergs 1-0 mål. Detta gjorde jag och en ny vinst i samlingen :)

Kommentar/Analys:


Åtvidaberg är otroligt starka hemma på Kopparvallen. För några matcher sedan vann man med hela 5-1 mot Elfsborg !!! Då förstår man att potentialen är oerhört hög i detta lag.

Man har 4 raka vinster på sin hemmaplan och sammanlagt så har man endast släppt in 1 mål under dessa 4 matcher... Detta var för övrigt tröstmålet som Elfsborg fick hänga dit. Sist förlorade man med 1-0 mot AIK men detta var på bortaplan så formen är det inget fel på. Innan dess besegrade man AIK med 2-0 på Kopparvallen...

Örebro har det fortsatt tufft. 1 vinst och 5 förluster på de 6 senaste matcherna håller inte Allsvenskt mått. Då ska man även komma ihåg att Örebro endast har producerat 5 mål på 6 matcher. Minst sagt dåligt!

Idag möter man ett av Allsvenskans starkaste hemmalag och man lär få gigantiska problem.

Jag kopplar på säkerhetsbältet och satsar på en mindre men samtidigt säker vinst :)

2 kommentarer:

 1. Vart lite sämre idag +/- noll eller? Utan att avslöja metoden. Har själv alla dessa tradingmetoder. Dem är väldigt bra men tar lite tid att lära sig att använda dem på rätt sätt och match

  Peter Finneid, TeamNordic Profit Sverige
  TjänaPengar Online

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det blev en ny vinst på kontot istället för plus-minus-noll :)

   Absolut, håller med dig. I början gäller det att vara kylig och inte ha för bråttom. Man måste lära sig hur allting fungerar först och sen finns där inga gränser på hur mycket man kan tjäna på Betfair.

   Radera