lördag 21 juli 2012

Tradingspel nummer 74: Syrianska - Helsingborg

Tradingmetod: Grönis 15

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: FEL !!! Syrianska var inte riktigt med i matchen från start och Helsingborg gjorde både 0-1 och 0-2 ganska tidigt. Då var det bara att ta sin förlust och se glad ut. 

Kommentar/Analys:


Helsingborg har problem för tillfället. Både med att vinna matcher och att göra mål. På de senaste 6 matcherna har där endast blivit 2 vinster och detta hemma mot Gefle med 4-1 och även 1-0 mot just Syrianska som dem möter idag. Men då ska man även komma ihåg att 4 av 6 matcher har slutat med ett oavgjort resultat så inga förluster har inkasserats.

Laget var även i Wales i veckan för att spela Champions League kval och det var med nöd och näppe som man klarade 0-0 i första mötet. Det var en missberäkning men man bör ordna avancemang på sin hemmaplan.

Spelet ser uddlöst ut och då menar jag främst offensiven. Man har svårt att skapa riktigt bra chanser för tillfället och som jag nämde här ovanför så vann man senast mot Syrianska med 1-0. Då ska man komma ihåg att detta målet kom i 95:e minuten! Hyfsat mycket tur alltså...

Nää, idag tror jag att Syrianska söker revansch efter det sena 1-0 målet och ett Helsingborg som är ur form kan få stora problem. Med andra ord, Grönis 15 metoden passar som handen i handsken :)

Jag kör en hög insats då det är ett kanonspel med ett riktigt fint odds!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar