torsdag 19 juli 2012

1 vecka kvar till OS fotbollen !

Den 26 juli så går startskottet för OS fotbollen och det kommer att bli väldigt kul att följa ! Det kommer givetvis inte bli lika "stort" som EM var men man ska nog kunna tjäna en hyfsad slant på dessa matcher också.

Jag kommer dagligen att publicera tradingspel här på bloggen och för att förstå vad det handlar om så krävs det att man investerar i Fotbollspengar 4.0 manualen. Väljer man att beställa antingen den 19,20,21 eller den 22 juli så är man garanterad att få leveransen innan OS drar igång.

Vid en eventuell beställning så ingår även en hel del andra saker förutom Fotbollspengar 4.0 manualen och här nedanför är vad du kan förvänta dig:

Modul 1 - Svensk manual på 168 sidor. Här hittar du samtliga tradingmetoder!

Modul 2 - Lönsamma speltips som Fotbollspengar plockar fram till dig! Bara att kopiera deras framgång.

Modul 3 - Tradingtjänsten Greenout. Här kommer du att hitta nya tradingtips genom att logga in. Här förklaras även hur personerna bakom Fotbollspengar tänker när dem spelar.

Modul 4 - Full support via telefon eller via mail. Det bestämmer du!

Modul 5 - Kampanjkod till Betfair som ger dig en startbonus på hela 500 SEK !

Modul 6 - Payback Express. Få reda på hur du kan tjäna väldigt enkla tusenlappar utan att behöva göra så mycket. Går även att köpa separat för 599 kr på denna sidan.

Modul 7 - Programvaran Lazytrader i 30 dagar. Lättare kan det inte bli. Detta är en programvara som sköter din sports trading åt dig! Du kan ägna dig åt andra saker samtidigt som du tjänar pengar.

För mer information om de olika modulerna så ska du surfa vidare till Fotbollspengar 4.0 hemsidan. Där hittar du även mer info om hur du gör din beställning.

För du vill väl hänga med och tjäna pengar lite extrapengar på OS fotbollen ? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar