måndag 23 juli 2012

Tradingspel nummer 77: GAIS - Malmö FF

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! GAIS gjorde ett tidigt mål och sammanlagt blev där 5 mål i matchen! Det trodde nog inte många. Men det gick utmärkt att gröna ut innan Malmö kvitterade till 1-1. 

Kommentar/Analys:


GAIS har minst sagt stora bekymmer. Man ligger på en delas sistaplats med Örebro och då har man endast spelat in 10 poäng 15 matcher... Man har även bara fått jubla en enda gång under säsongen då man bara har lyckats vinna 1 match. 7 oavgjorda har det blivit.

Ett sådant facit håller inte ens i Allsvenskan och man får fightas till döds om man ska kunna rädda sig kvar. Spelare har lämnat klubben och tills dagens match så saknar man inte mindre än Richard Ekunde, Henri Sillanpää, Eric Bassombeng och Jeffrey Aubynn. Där finns även två stora frågetecken i Kenneth Gustafsson och Jesper Florén.

Man är ett lag i spillror. Man kommer därför att göra allt för att minst ta en poäng mot Malmö ikväll så defensivt spel lär det bli gott om kan jag lova.

Malmö studsade tillbaka till vinnarspåret igen efter den snöpliga 2-1 förlusten mot Örebro. I förra matchen besegrade man just GAIS med 2-0.

Alla tror att det kommer att bli så enkelt ikväll men GAIS är ett kämpargäng som inte lägger sig ner i första taget. GAIS har kanske problem med målskyttet men samtidigt så har man en stabil defensiv som inte släpper in många mål. Just detta grundar jag spelet på idag.

Nu ska jag också hitta tillbaka till vinnarspåret !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar