onsdag 2 maj 2012

Tradingspel nummer 41: Lazio - Siena


Tradingspel: Boka Oavgjort


Odds: 3,7 @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (13,5) och halvförsäkring på 1-1 (8,4)


Resultat:
 PLUS-MINUS-NOLL !!! Riktigt svagt av Lazio ! 1-1 slutade matchen och det var bara att fylla på sin 1-1 försäkring när det hade gått runt 60 minuter. Lazio har iallafall bevisat att dem inte förtjänar en Champions League plats...

Kommentar/Analys:


Det som såg så bra ut för Lazio håller nu på att förvandlas till ett fiasko. Man hade fjärdeplatsen och den sista Champions League platsen inom räckhåll, men efter 1 oavgjord och 3 förluster på de 4 senaste matcherna ser det inte lika ljust ut längre... Man har faktiskt även chansen att knipa tredjeplatsen men då är en seger ett MÅSTE idag !

Jag såg Siena spela mot Milan i senaste matchen och det var ingen vacker syn. Stryk med 1-4 på hemmaplan och det såg ut som om spelarna redan har tagit semester. Man hade väl 1 eller 2 anfall på hela matchen... Riktigt uselt och 1-4 var välförtjänt.

Kommer det då att bli lättare mot ett annat lag som också har ALLT att spela för ? Kanske inte ligatiteln som Milan har att spela om, men en Champions League plats är minst lika motiverande kan jag tro !

Nää, allt annat än en hemmavinst idag är ett stort praktfiasko. Jag är en aning förvånad över att man kan BOKA till ett så lågt odds som 3,7 så jag hugger direkt. Kom igen nu Lazio, visa var skåpet ska stå. Ska vi säga 2 eller 3-0 ?

Jag spelar med hög insats för inte ska väl detta spelet kunna bomma ? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar