tisdag 22 maj 2012

Tradingspel nummer 52: Cordoba - Cartagena

Tradingspel: Fegisen

Försäkringar: Halvförsäkring


Resultat:
 RÄTT !!! Här var det ingen snack om saken. Cordoba vann komfortabelt med 2-0 och Cartagena fick 7 gula och 1 rött kort !!! Ännu en enkel och säker vinst med tradingmetoden Fegisen :)

Kommentar/Analys:


Idag är det full omgång i spanska division 2, eller segundan om man föredrar att kalla det så. Inte alltför ofta som man hittar ett intressant sports trading spel i denna ligan ! Omgång nummer 40 står för dörren och ett lag som fortfarande har något att spela för är just hemmalaget Cordoba...

För tillfället så innehar man den sista playoff-platsen som gör det möjligt att fightas om en plats i "finrummet" och man kommer förmodligen att slåss med näbbar och klor för att behålla denna placering. Fast man har bara 1 poäng upptill Hercules och 2 poäng upptill Alcorcon. Men man har ju samtidigt ett jagande lag i form av Almeria som endast ligger 3 poäng bakom.

Man har alltså inte råd med onödiga poängtapp och definitivt inte mot ett lag som redan är klar för nedflyttning...

Det blev förlust med 3-1 på bortaplan mot Girona i förra omgången men innan dess hade 3 segrar och 1 oavgjord. Formen är alltså god. Tittar man på lite hemmastatistik så har man bara förlorat 1 match på hela säsongen ! STARKT !

Skulle det behövas så kommer jag att fylla på min försäkring under matchens gång men det känns inte så troligt att det blir så...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar