lördag 12 maj 2012

Tradingspel nummer 46: Livorno - Sassulo

Tradingmetod: 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden

Försäkringar: Kör en halvförsäkring


Resultat:
 RÄTT !!! Precis som jag trodde så blev det ingen höjdarmatch. 0-0 skrevs slutresultatet till och ännu en klockren vinst med 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden :) Sweet !

Kommentar/Analys:


Hemmalaget Livorno har minst sagt skral form. Man har förlorat 5 raka matcher och man ligger pyrt till i tabellen. Man behöver avancera minst en placering för att fortsatt spel i Serie B ska vara aktuellt även nästa säsong.

Sassulo är i ett helt annat läge. Man ligger på tredjeplats och man ligger endast 1 ynka poäng bakom Pescara som just nu har direktuppflyttningsplatsen till Serie A ! Ett taggat bortalag med andra ord.


Genom att läsa statistiken här ovanför så förstår man att 10-minuter-till-framgång-metoden passar ganska bra. Krydda detta med två taggade och nervösa lag som inte vill gå bort sig så förstår du att detta borde vara en "säker" tradingvinst ;)

Det allra bästa med den här tradingmetoden är att man bara behöver "arbeta" i 10 minuter sen kan man enkelt ta hem sin vinst. Om det går som jag hoppas på då. Med andra ord, en av mina absoluta favoriter när det gäller Fotbollspengar 4.0.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar