tisdag 15 maj 2012

10-Minuter-Till-Framgång-Metoden - En sak bör man tänka på!

Igår så använde jag 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden på matchen mellan Gefle - GIF Sundsvall och resultatet blev klockrent. Min analys om 2 lag som skulle få problem med målskyttet skulle visa sig alldeles korrekt. Lite senare hittade jag även en annan match som mötte kriterierna väldigt bra, nämligen Sheffield United - Stevenage.

Valde matchen bland annat efter att ha läst denna rek.

Det blev ännu en klockren tradingvinst men en sak insåg jag ganska snabbt. När man ska använda sig av 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden så bör där vara hyfsat hög likviditet på "huvudmarknaden" man använder sig av.

Det har inte så stor betydelse hur mycket pengar som är matchade på marknaden där man lägger in sin försäkring. Men på huvudmarknaden är detta av största intresse då oddsen kommer att röra sig otroligt mycket snabbare och på så sätt blir det ännu säkrare att tjäna pengar !

Ett bra riktmärke är att MINST 500.000 kr är matchade innan matchen blåses igång. Då fungerar den här metoden som allra bästa har jag märkt i mina egna spel och det blir faktiskt väldigt svårt att förlora om man håller sig till samtliga kriterier som presenteras i Fotbollspengar 4.0.

Men som sagt, min rekommendation är att tänka på hur mycket pengar som är matchade innan du lägger in dina vad. En match ifrån t.ex Superettan går därmed bort direkt.

Jag ser redan nu fram emot sommarens EM slutspel i Polen/Ukraina. Inte nog med att det är en gigantisk fotbollsfest, utan det finns chans att vinna väldigt mycket pengar också ! Det enda man behöver är tradingmetoderna ifrån Fotbollspengar 4.0 och ett Betfairkonto sen finns där inga gränser :)

Det kommer att bli en riktigt fin sommar när det gäller den ekonomiska biten för min del, sen hur det går för Sverige i EM och hur många gånger solen tittar fram, det kan jag tyvärr inte göra något åt. Men vi får hoppas på det bästa !

2 kommentarer:

 1. Hej Rasmus
  Det var ju klockrent igår mellan Gefle och Sunsvall för att de gjorde ju inga måll.....men när det gällde 10 minuter till framgång det var inte lika lätt att tjäna pengar.....Efter 10 min. så hade jag vinst 10 kr. på båda sidor och försäkring kostade mig 40 kr så det är ingen vist egentligen...utan jag började ta bort lite då och då och till slut gick det bra tack vare att de hade problem med mållskytt:)) Brukar du göra på det viset, alltså börja trada hem efter 10 min. eller....? Undrar också om du har bra erfarenhet av 33-procentligt försökring.....jag menar om det räcker i fall att det kommer ett måll inom 10 min? Tack för ett bra svar som du brukar altid ge, MVH/Suzan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Suzan,

   Kul att du hängde på spelet igår :) Skulle lägga ut Sheffield United - Stevenage spelet också men på grund av tidsbrist kunde jag inte detta.

   Men iallafall, jag förstår vad du menar. Oddsen rörde sig inte speciellt snabbt och jämförde man oddsrörelsen med Sheffield - Stevenage matchen så var det som natt och dag.

   För att göra det enkelt så kan man säga, desto mer pengar som finns matchat innan start, desto fortare går oddset ner på huvudmarknaden.

   Yes, jag brukar vanligtvis börja gröna när det har gått 8-9 minuter. Sen väntar jag kanske till 12-13 och grönar lite mer. Sen efter 15-17 minuter tar jag mig ut och gör en vinst.

   Enligt mina undersökningar och beräkningar så ska en 33% försäkring räcka gott och väl. Blir det ett tidigt mål så ska man kunna ta sig ut med plus-minus-noll eller en väldigt liten förlust.

   Med en försäkring på 50% kommer det att att lite för lång tid att gröna har jag märkt. Men det behöver inte vara fel när man är lite osäker. Du vet väl vad en sports trader säger ?

   "Better safe than sorry" ;)

   Små, frekventa vinster blir väldigt fina vinster i längden.

   Radera