söndag 6 maj 2012

Spelförslag på TopptipsetResultat: 6 rätt !!! Napoli var det bästa laget men lyckades missa ALLT i första halvlek. Det straffade sig till slut. Lazio har jag trott på många gånger tidigare men när jag tippar emot dem vinner laget givetvis... Utdelningen blev runt 6500 kr. Hade varit fina extrapengar...

Då var det dags för topptipset efter ett litet uppehåll. Tänkte spela igår men då där bara var en match som skulle spelas avstod jag och satsar helhjärtat idag istället !

Kör ett 192 kr system med 6 halvgarderingar och 1 helgardering. Udinese känns som dagens bästa spik då Lecce förlorade hemma mot Fiorentina och nu ska det mycket till om Genoa inte skulle klara kontraktet. Man kan spela avslappnat. Udinese jagar europacup-plats och är riktigt taggade. Formen är även den god.

Skrällarna då ? Jag tror att Milan, Hammarby och Lyon får tufft i sina matcher. Helst Milan skulle jag tippa. Hammarby och Lyon har blivit för stora favoriter och när Brest slåss i botten av tabellen för ett förnyat kontrakt så ska man se upp. Kan säkert "kriga" sill till ett oavgjort resultat.
När det gäller Superettan så garderar jag alltid storfavoriter. Alla kan slå alla. Det är inte precis Barcelona mot Varberg vi snackar om...

Kom igen nu, nu sätter vi "åttan" !

Inte spelat Topptipset förut ? Just nu får nya kunder hos Svenskaspel får 50% rabatt på valfritt spel när man registrerar konto!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar