måndag 7 maj 2012

Tradingspel nummer 44: Blackburn - Wigan

Tradingspel: UNDER 3,5 mål

Odds: 1,44 @ Betfair


Resultat:
 RÄTT !!! Inget mål de första 15 minuterna och jag grönade ut mig. Matchen stod 0-0 tills den 87:e minuten då Wigan gjorde 0-1 ! Goodbye Blackburn och välkommen till Premier League 2012/2013 Wigan :)

Kommentar/Analys:


Vilken upplösning vi har att se fram emot när det gäller bottenstriden i Premier League ! I toppen bör det vara avgjort då Manchester City inte borde förlora några poäng hemma mot QPR i sista matchen, men vem vet, nerverna kanske smyger sig in hos City spelarna ? Större mirakel har ju faktiskt skett...

Men nog om det ! Nu till kvällens drabbning mellan Blackburn och Wigan. För Blackburns del ser loppet tyvärr redan kört ut. Man har en mikroskopisk chans att hänga kvar men då gäller det att ta 3 poäng de 2 sista matcherna om detta skulle vara möjligt. För Wigans del ser det en aning ljusare ut. En vinst ikväll och man spelar i Premier League även säsongen 2012/2013 !

Personligen så hoppas jag verkligen att Wigan inte åker ut. Laget var uselt i början och var en solklar nedflyttningskandidat men på slutet har man verkligen fått upp ångan och med finurligt och roligt spel har man t.ex knäppt många topplag på näsan.

Jag tror inte att Blackburn har gett upp hoppet. Det vore stort tjänstefel. Kvällens match kommer antagligen att präglas av en hel del nervositet/ångest och inget utav av lagen kommer att ta några större risker.

Jag tror därför stenhårt på en tillknäppt historia, iallafall den första kvarten av matchen, och spelar UNDER 3,5 mål. Tittar man på oddsen har de varit uppe i riktigt höga 1,50 för UNDER 3,5 men jag fick nöja mig med 1,44. Det kvittar, det finns enormt spelvärde i detta odds också enligt mig !

Här gäller hög insats och jag hoppas på 0-0 de första 15 minuterna. Efter detta grönar jag spelet till en garanterad vinst :)
Ett tidigt mål är inte heller hela världen, då lär jag ligga kvar. Men som vanligt följer matchen noggrant. Det handlar alltid om hur matchbilden ser ut.

3 kommentarer:

 1. Tjena!
  Jag har precis köpt programmet Geeks Toy.
  Funkar som Betangel...
  Följer dina spel och tycker att du är grymt duktig. Skulle vilja veta lite mer om din taktik.
  I spelet ovan så fick du oddset 1.44, du väljer sedan att sälja runt matchminut 15. Vad ligger oddset runt då? Brukar du vänta ännu längre när du märker att det är tillknäppt match?

  Nu i helgen spelade jag under 3.5 mål på Wolves-Everton. Greenade ut i 20e min, men kändes liye dumt i efterhand då matchen slutade 0-0. Kanske skulle väntat till strax innan halvlek? Jag menar, 1 mål i halvlek gör väl ändå att man kan greena ut om man spelat under 3.5 mål...

  Hur stor är din bankrulle?

  Många frågor men mycket tacksam om du svarar.

  Mvh

  Louba

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har också provat Geeks Toy men det passade inte riktigt mig. Gillar BetAngel bättre, men det är en smaksak :)

   Är startoddset, som denna gången, 1,44 så kan man räkna med odds på runt 1,28-1,33 efter en kvart. Det blir inte jättesummor man vinner man är man duktig på att välja ut målsnåla lag som inte gör så mycket mål i början på matcherna så kan man tjäna stadiga pengar.

   Det händer att jag väntar längre, men det är inte ofta. Har man en plan från början så gäller det att hålla sig till den. Börjar man spela för att "vinna lite mer" kommer man så småningom förlora stort. Sports tradinf handlar inte om att gambla :)

   Det är väldigt svårt att säga när man ska gå ur sin trade. Men i mina egna spel har jag märkt att 15-20 minuter fungerar väldigt bra.

   Jag har en bankrulle på 50.000 kr och efter varje månad tar jag ut det som jag har vunnit. Sitter där 55.000 kr på kontot så tar jag ut 5000 kr osv.

   Hoppas att du fick bra svar på dina frågor annars är det bara att fråga igen.

   Radera
 2. Mycket tacksam för svaren. Nu kör vi!

  SvaraRadera