fredag 18 maj 2012

Tradingspel nummer 50: Reims - Lens

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Försäkringar: Halvförsäkring


Resultat:
 FEL !!! Inte riktigt vad jag hade tänkt mig då matchen slutade 1-1 efter att Lens gjort det första målet ganska sent. Skulle tagit 2 halvförsäkringar istället för 1... Men antagligen så lärde man sig något, spela ALDRIG på omotiverade lag !

Kommentar/Analys:


Då var det dags för att sätta punkt för säsongen i franska Ligue 2 ! Idag spelas de sista matcherna och det finns egentligen inte mycket spänning kvar i toppen eller botten av tabellen. Så en varning utfärdas redan nu, vare sig Reims eller Lens har något att spela för men jag tror ändå att hemmalaget vill avsluta på ett snyggt sätt.

Nu till lite härlig statistik som alla gillar ;)

Reims har gjort flest mål i hela Ligue 2 (53 mål) (om man bortser från Bastias 61 mål) och idag möter man Lens som ligger bland topp 5 som har släppt in flest mål på hela säsongen.

En annan detalj, som man inte ser så ofta, är att Reims har gjort mål i samtliga sina hemmamatcher den här säsongen ! Det kan ni även se på bilden här nedanför:

Failed To Score: 0,0% !!!

Jag tycker att oddsen på både huvudmarknaden och när det gäller att försäkra är riktigt bra. Inte ofta man får såna generösa odds när det gäller franska matcher :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar