fredag 4 maj 2012

Oddsen på 0-0 och övriga resultat mellan Blackpool - Birmingham är lite konstiga

Skummade precis igenom dagens sports trading utbud för att försöka hitta något roligt och lönsamt spel till kvällen. Hittade en match där oddsen är klockrena för en av Fotbollspengars metoder. Det blir enda spelet idag.

Samtidigt så hittade jag exakt likadana odds på både 0-0 resultatet och övriga resultat mellan Blackpool - Birmingham. För övrigt är detta playoff till Premier League. Igår spelade Cardiff mot West Ham och där vann West Ham med 0-2. Att West Ham tar sig vidare från den fighten borde inte vara helt omöjligt...

Tillbaka till oddsen, i skrivande stund ligger dem på 12,0/12,5 (SPELA/BOKA) att matchen ska sluta 0-0 men samma odds visar även att marknaden tror på en lika stor chans till att ett av lagen gör 4 mål (4 mål av minst ett lag krävs för att övriga resultat ska vinna) ! Inte riktigt logiskt, eller hur ?

Då kommer man ju till frågan, hur ska man kunna utnyttja detta till sin fördel ? Med tanke på att det är en playoff match vi har att göra med så borde det ju inte bli något målkalas. Båda lagen kommer säkerligen att värna om sin defensiv i första hand då ett insläppt mål kan vara förödande. Delar man min åsikt så kan man välja att:

 • Boka övriga resultat. Lite för högt odds för min smak då jag gärna vill ha MAX 9,0. Men ibland går det att göra undantag.


 • SPELA på att det ska bli UNDER 3,5 mål i matchen. Här är oddsen väldigt bra, just nu får man 1,40/1,41. En bra tumregel för att spela ska vara aktuellt är odds över 1,35.


 • SPELA på att det ska bli UNDER 2,5 mål i matchen. Oddsen på 2,5 mål sjunker ganska snabbt efter att matchen har börjat. När 10 minuter har gått är det inte ovanligt att oddsen sjunker från 2,0 till 1,80-1,85. Är man duktig på att välja ut matcher som inte innehåller något mål de första 10 minuterna kan man alltså tjäna bra med pengar.

  Men om det då blir ett mål inom de första 10 ? Det är ju inte helt omöjligt att scenariot faktiskt blir så men då man kan lägga in en liten "försäkring". Gå till marknaden som heter just "Första målet". Beroende på vilken bankrulle du har och hur stor risk du är beredd att ta så kan man experimentera lite på hur mycket pengar man ska lägga på "Första målet - 0-10 minuter".

  Jag har själv kört den här metoden ett antal gånger med positiva resultat. Endast en gång blev där mål tidigt, redan i den 4:e minuten.
 • 2 kommentarer:

  1. Hej Rasmus
   Måste komentera det metoden med Under 2,5 och försäkring på "Första mållet"(inom 10 min.då. Jag har prövat detta strategi ett antal gånger ocg har ALDRIG oddset sjunkit så mycket inom 10 min. att jag kunde gå plus.....inräknad med det man satsat på försäkningen också. Det kan bli mer lönsamt om mållet verkligen kommer under 10 min. och tjänar man på det och kan kombinera med det minuset p Under 2,5 och ända få lite plus på det sättet. Kan du säga om det måste vara stora summa för att det ska verkligen gå ihop eller? Tack!

   SvaraRadera
   Svar
   1. Hmm, låter konstigt. Givetvis lär man inte vinna några större summor när man försäkrar med mål innan 10:e minuten, det krävs hyfsat stora insatser för att det ska vara värt besväret och även risken.

    En bra tumregel är att alltid spela på matcher med hög omsättning. Desto högre omsättning, (på över/under 2,5 mål) desto snabbare faller oddset. Kanske inte i 10/10 fall, men iallafall i 8/10 fall skulle jag tippa.

    jag kan säga såhär, vill man testa den här strategin så går det inte att gå inte med ett par hundralappar. Några tusenlappar annars är det inte lönt.

    Radera