onsdag 2 maj 2012

Tradingspel nummer 42: Valencia - Osasuna

Tradingspel: Boka Övriga Resultat
 
Odds: 5,7 @ Betfair

 
Resultat: RÄTT !!! Min analys var klockren. Valencia hade problem att göra mål och det stod fortfarande 0-0 efter 20 minuter. Då valde jag att gröna ut spelet till en vinst. Osasuna fick sedan en man utvisad och efter tung press ifrån hemmalaget så lossnade det rejält i andra halvlek ! Eller vad sägs om 4 mål de sista 13-14 minuterna !? Hade inte så stor betydelse att Valencia gjorde 4 mål. Vinsten var redan säkrad efter 20 minuter !

 
Kommentar/Analys:Valencia åkte på en svidande förlust mot Malaga i förra omgången och nu ligger både dessa lagen jämsides med varandra i tabellen, 55 poäng vardera. Levante skuggar bakom på 52 poäng så då kan ni kanske förstå att dagens match blir ytterst viktig för hemmalaget ! En vinst hade säkerligen varit ganska skönt skulle jag tro.

Men... det har nog smugit sig in lite grus i maskineriet. Inget mål framåt de senaste 2 matcherna och det är nog lite oroande inför kvällens match. Man måste börja producera mål, men hur är frågan ?

Osasuna har 48 poäng och ligger på åttondeplats. Vid en eventuell vinst idag skulle man hoppa upp två steg och då vara förbi lag som A.Bilbao och A.Madrid (förutsatt att dessa inte vinner sina matcher ikväll) och det bör motivera rätt kraftigt. Man vill nog gärna försöka knipa en Europa League plats. Man har egentligen en liten chans till en Champions League plats men det är inte riktigt trovärdigt...

Man är inget vidare bortagäng men försvarar sig alltid hyfsat bra. Iallfall i början på matcherna.

Med Valencias bristfälliga målskytte och ett Osasuna som har en europaplats att spela om så tycker jag detta tradingspelet är riktigt prisvärt ! Men insatsen hålls nere. Kör mellan låg och medel. Medellåg alltså ;)

Hoppas på 0-0 de första 15-20 minuterna. Då lär jag gröna ut. 0-1 gör inte heller så mycket då oddsen inte kommer att röra sig precis, men vid ett eventuellt 1-0 mål så tradar jag inte ut, men jag kommer att hålla stenkoll på matchen.

Men jag tror på en relativt jämn match med mycket nervositet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar