lördag 19 maj 2012

Tradingspel nummer 51: Bayern München - Chelsea

Tradingmetod: Grönis 15

Försäkringar: 20-25% försäkring (använd dig av samma marknad som på 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden)


Resultat:
 RÄTT !!! Enkel och säker vinst. Nya härliga pengar på kontot :)

Kommentar/Analys:Då är det äntligen dags för en av årets allra största höjdpunkter ! CHAMPIONS LEAGUE FINALEN !!! Uppladdningen har redan startat och det lär bli en klassisk öl, chips och sports trading kväll ;) Redan nu har runt 65 miljoner kronor matchats på matchodds marknaden så vi lär få se på härliga svängningar i oddsen när matchen har börjat.

Detta ska jag givetvis försöka utnyttja med hjälp av BetAngel. Här ska tjänas pengar helt enkelt !

Men jag kommer även att använda mig av tradingmetoden Grönis 15. Enligt instruktionerna i Fotbollspengar 4.0 så ska man inte använda sig av försäkringar när man kör den här metoden, men idag ska jag ändå testa detta för att minimera risken ännu mer. Som jag skrev lite längre upp så lägger jag in en försäkring på samma marknad som i 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden.

Enligt mina beräkningar så ska det räcka med en 20-25% försäkring om worst case scenariot skulle utspela sig men för den som vill spela väldigt säkert så rekommenderar jag en 33% försäkring. Då kommer man antagligen att vinna en hygglig slant om "det värsta" skulle hända. Inte helt fel.

Jag tror på en liknande matchbild som när Chelsea spelade mot Barcelona, lågt försvarsspel och ta vara på kontringarna som ges. Ett stort minus är givetvis att "jätten" i försvaret, John Terry, är avstängd men jag tror ändå att Chelsea lyckas hålla ihop det ganska bra defensivt.

Kom igen nu Chelsea, Champions League bucklan ska hem till London !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar