Tradingspel nummer 43: Osasuna - Real Sociedad

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,65 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (14,0)

Resultat: RÄTT !!! Det tog 13 minuter, sen kunde man låsa in sin vinst :) 1-0 till Osasuna och så blev även slutresultatet ! Ny vinst och nya pengar på betfairkontot !

Kommentar/Analys:

Osasuna krossades i förra matchen mot Valencia men det var efter att ha släppt in 4 mål de sista 13 minuterna... Då hade man också dragit på sig en utvisning. Det är bara att bryta ihop och komma igen och det är just detta som jag tror kommer att hända idag !

Men har fortfarande bra chans på europaplatser. Man ligger för tillfället på en niondeplats men upptill sjätteplatsen (som A.Madrid just nu har) är det bara 2 ynka poäng. 2 matcher är kvar att spela så man borde vara hyfsat motiverade idag.

Osasuna är även ett erkänt starkt hemmalag och här tappar man inte många poäng varje säsong.

Real Sociedad har faktiskt inte förlorat en match på väldigt länge men då bör man också ta med i beräkningen att laget har kryssat i de flesta matcher... Kontraktet är säkrat och nu kan man spela väldigt avslappnat. Om Osasuna skulle göra ett tidigt 1-0 mål tror jag inte viljan att ta sig tillbaka in i matchen är 100 procentig.

Därför tror jag stenhårt på Osasuna idag ! Skippar försäkring på 1-1 resultatet men skulle Socidad göra 0-1 så gäller det att hålla koll. Skulle 0-0 stå sig till runt 60:e minuten så fyller jag på 0-0 samtidigt som jag spelar på 1-1 resultatet. Annars kan det bli svettigt om bortalaget lyckas göra 0-1 efter att 60 minuter har gått.

Det gäller alltid att ligga steget före när det gäller sports trading !

För övrigt så hoppas jag att alla hejar fram Chelsea till en vinst ikväll :) Första titeln ska bärgas !!! Det blir en bra "uppvärming" innan Champions League titeln ska vinnas den 19 maj.