fredag 13 april 2012

Tradingspel nummer 37: Hansa Rostock - FSV Frankfurt

Tradingspel: Boka Oavgjort
 
Odds: 3,65 @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (14,5) och halvförsäkring på 1-1 (8,0) 


Resultat: RÄTT !!! Här ser vi den stora fördelen när det gäller sports trading i jämförelse med betting. Jag trodde hårt på Hansa Rostock men laget förlorade med 0-5... Ändå vann jag pengar på matchen :) 0-1 i femte minuten och då var det bara att ligga kvar, hoppades på ett 0-2 så att man skulle kunna gröna ut. Det dröjde enda tills 57:e minuten innan 0-2 kom och hade det gått 3-4 minuter till så hade jag börjat fylla på min 1-1 försäkring. Ibland får man ha lite tur också ;) 

 
Kommentar/Analys:


För 3 omgångar sedan såg det nattsvart ut för Hansa Rostock. Man låg då totalsist i tabellen med 16 inspelade poäng... Men efter 3 raka segrar och endast 1 insläppt mål har läget stabiliserat sig en aning och nu har man även lämnat över sistaplatsen till Aachen.

Idag möter man FSV Frankfurt som också är en "bottenkollega". Laget har 30 poäng, 4 poäng ner till Hansa Rostock. Utan att tänka alltför intensivt så förstår man att dagens match är fruktansvärt viktig för båda lagen men allra viktigast för Hansa Rostock.

Hemmaplansfördel, bra form och bra defensiv gör att detta tradingspelet är riktigt bra. Lågt odds på att boka oavgjort plus nästan 15 gånger pengarna på 0-0 gör inte spelet sämre heller !

6 kommentarer:

 1. Gratulerar men jag har nästan aldrig tur och det går inte att lita på den:) Tänkte fråga om lite tips och råd gällande en annan kombination som du kanske inte använder ofta men ända tror jag att du har koll på hur det funkar. Att spella på Under 2,5 mål och försäkra med att spella på Övriga Resultat i fall att tidiga måll kommer, undrar hur ska man fördella procentuellt för att få det att funka...? Har du prövat liknande nån gång?

  SvaraRadera
 2. Har faktiskt funderat på just den metoden. Kan fungera rätt bra tror jag. Men det gäller ju att ha koll på hur mycket % man ska satsa för att det ska kunna bli lönsamt.

  Under 2,5 mål sjunker ganska snabbt om det inte blir några mål de första 10-15 minuterna så jag tror att man kan göra små men säkra vinster ganska snabbt.

  SvaraRadera
 3. Tack Rasmus men det var just det jag frågade och trodde att du kan redan svaret:)) Hur många % ska man satsa för att det kan bli lönsamt? Jag har nämligen ingen koll på "övriga resultat" odds och det var därför lite svårt för mig......och vågar inte testa det själv heller för då brukar jag förlura lite pengar på varje test)Nu är också snart slut på säsongen i de stora ligor så jag har inte så mycket tid på mig förstår du:)

  SvaraRadera
 4. Hej! Har följt bloggen ett tag men alldrig ställt frågor, nu kommer första frågan: kan man trada på NHL matcher som på fotboll, alltså boka oavgjort? Förresten tack för en fin blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Simon ! Kul att du vill kommentera :) Nja, i NHL är oftast kryssoddsen ganska höga. Mellan 4,5 och högre är hyfsat vanligt.

   Det blir därför ingen lönsam strategi för om ett lag gör mål går oddset oftast istället ner. Likviditeten är inte heller den så superbra så det blir därför också svårt att gröna ut sig eller trada ut sig om det skulle gå fel.

   Radera
 5. Det har jag ingen bra koll på så lite tester innan jag säger något får det bli först :)

  Jag brukar köra med att boka övriga resultat men jag har aldrig samtidigt använt Över/Under 2,5 mål. Men som sagt, ska undersöka detta lite mer noggrant.

  Jaa, det är ju tyvärr det. Men man behöver inte vara ledsen så länge då EM startar när sommaren börjar :D

  SvaraRadera