tisdag 24 april 2012

Barcelona - Chelsea - NU SKA DET AVGÖRAS !

Ojojoj... Vilken fotbollsmatch vi har att se fram emot ikväll. 20:45 smäller det på Camp Nou. Då ska det avgöras vilket lag som får spela Champions League final den 19 maj 2012. Chelsea har skaffat sig ett riktigt fint utgångsläge efter 1-0 segern hemma på Stamford Bridge.

Samtliga kryssresultat och givetvis också en vinst tar engelsmännen vidare med även resultat som 2-1, 3-2, 4-3 osv fungerar perfekt :) Då går man vidare på fler gjorda bortamål. Jag ber till alla Chelseasupportar där ute, kvittar om man sitter framför TV:en, man är på plats eller var man nu kan vara, ikväll hejar vi fram vårt lag som vi aldrig har gjort förut !

Jag har en positiv känsla. Detta kommer att bli en historisk och även en fantastisk kväll. Jag kan inte lova det, men det känns så.

När det gäller såna här stora matcher så är där alltid otroligt mycket pengar i omlopp hos Betfair. Detta ska jag försöka utnyttja och även trada in några hundralappar. Så är det iallafall tänkt.

Därför ska jag använda mig av 2 olika metoder som finns tillgängliga i Fotbollspengar 4.0 materialet. Oddsen och framförallt likviditeten gör dessa båda metoder extra bra och därför blir det höga insatser. På senare tid har jag även börjat följa speltipsen som Fotbollspengar presenterar gratis till alla medlemmar.

Detta gjorde jag även i början men sedan ville jag försöka hitta "egna" tradingspel för att se om jag behärskade min sports trading. Men hade tänkt att börja följa deras tradingtips ett tag nu då en av mina polare har gjort detta i ungefär 4 månader nu med mycket goda resultat. Varje månad har genererat vinst !

Då är det ju bara att "koppla på" dessa spelen till mina egna och på så sätt tjäna lite mer pengar :) Det behöver inte alltid vara komplicerat.

Förutom Barcelona - Chelsea så kommer jag även att boka oavgjort mellan Atalanta - Chievo ikväll. Oddsen, i skrivande stund är väldigt låga på oavgjort och jag hoppas på 1 mål, kvittar vilket lag som gör det, i första halvlek. Då grönar jag ut direkt. Givetvis hoppas jag på Atalanta då dem behöver några poäng till för att säkra nytt kontrakt (5 poäng ner till Lecce som ligger strax under strecket) så dem bör vara en aning mer motiverade än Chievo.

Men å andra sidan, Chievo ligger "bara" 3 poäng före Atalanta så även dem behöver några poäng till. Skulle det fortfarande stå 0-0 i halvlek så tradar jag ut till en förlust. 500 kr väljer jag att boka oavgjort med.

4 kommentarer:

 1. Finns inte på världskartan att barca skulle förlora 3 matcher i rad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du hade rätt, Barcelona förlorade inte matchen men dem såg det nog som en rätt stor förlust ändå ;)

   Radera
 2. Grattis! :)
  galen match

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt sanslös match ! Jag trodde på kross när 2-0 rullade in ocg John Terry blev utvisad. Vilken insats ! Lite tur men det behövs även i fotboll :)

   Radera