onsdag 11 april 2012

Topptipset OnsdagResultat: FEL !!! 5 rätt. Det såg väldigt bra ut då både Granada och Roma tog ledningen med 1-0. Men sen tappade Granada i slutminuterna till 2-2 plus att Wigan och Atalanta vann. Jag tänkte rätt, men det blev ändå fel ;)

En väldigt intressant omgång på Topptipset väntar ikväll. Jag kör ett 144 kr system idag.

Wigan kämpade på bra mot Chelsea och var otroligt nära att ta en pinne, kanske retroaktiv utdelning idag ? Skulle absolut inte förvåna mig om matchen slutar 1-1.

Tänkte först sätta 1 på QPR men jag har sett laget spela ett antal gånger och det ser inte vackert ut. Formen är god och samtidigt har Swansea 3 raka förluster. Men matchen känns helt öppen så en 1 2 känns bra.

Milan vann igår så nu måste Juventus vinna om dem vill återta serieledningen. Laget har blivit storfavorit mot ett Lazio som verkar luriga. Jag har ingen feeling alls för mitt favoritlag idag. Känns nästan som om första förlusten kommer idag !?

Napoli har verkligen "tappat luften" sen uttåget ut CL spelet. Tror även att man kan få problem mot ett otroligt defensivt Atalanta idag. Känns som en 1 men kryssgarderingen måste med då Atalanta är experter på defensivspel på bortaplan.

Roma var urusla sist, Lecce tog ledningen med 4-0 (!) innan Roma snyggade till siffrorna en aning. Lagkaptenen Totti var inte med då men idag är han. Jag tror Roma är otroligt revanschsugna och deta får Udinese sota för. 3-1 ?

Madrid derby och vilken match ! Både lagen kommer att vara taggade. Inte minst R.M då "Barca" vann igår. Försprånget är nu endast 1 poäng. Det var 10 poäng för 5 omgångar sedan... Nerverna kan spöka och A.M är inte så dåliga ! Inget av lagen blir nog nöjda med ett oavgjort resultat.

Granada är en maktfaktor på hemmaplan (kanske tar i lite) och jag tror på en skön vinst idag. Bilbao är på uppgång men ett bra defensivt Granada vinner idag med 1-0. Vill ta med krysset men då blir det 288 kr och så mycket vill jag inte investera idag. HEMMAVINST!

Sporting Gijon mot Levante ? Ingen aning om hur den matchen slutar, kan gå precis hur som helst. Helgardering känns som ett måste!

Sådär, 8 rätt och ungefär 11.000 kr i utdelning ? :) Synd att det inte är så lätt...

3 kommentarer:

 1. jag tippade för 32 kr och jag förlorade bars på napoli där hade jag 1x annars spikade jag madrid och roma och juventus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fan va surt ! Snyggt att du lyckades sätta ettan på Wigan :) Hade du helgardering ?

   6100 kr i utdelning... Det hade inte varit fel. Men vi får en ny chans idag ! Ser inte lika spännande ut men när Allsvenskan är inblandad brukar det bli bra utdelning.

   Alla slår alla...

   Radera
 2. Ja det va nära faktiskt men nästa gång hoppas jag haha nopp jag hade 1 2.
  Ikväll är det en intressant omgång och powerplay med också hahaha

  SvaraRadera