onsdag 11 april 2012

Tradingspel nummer 36: Wigan - Manchester United

Tradingspel: Boka Övriga Resultat

Odds: 6,0 @ Betfair


Resultat:
 RÄTT !!! United var otroligt tafatta och lyckades inte göra ett enda mål ! Wigan vann med 1-0 efter mål i början på andra halvlek. Jag grönade ut mig när det ungefär hade gått 20 minuter av matchen :) Nya pengar på kontot !

Kommentar/Analys:


Wigan gjorde en kanonmatch mot Chelsea och "borde" fått med sig 1 poäng. Man spelade ett lågt försvarsspel med 5 försvarare och Chelsea hade enorma problem att skapa heta chanser. Idag möter man ännu ett topplag så samma strategi kommer säkerligen att användas då den gav bra resultat sist. Dessutom är man starkare på sin hemmaplan så jag tror att United kommer att ha liknande problem som Chelsea hade.

Manchester United har skaffat sig ett kanonläge att vinna guldet den här säsongen. "Lillebror" är inte riktigt redo att utmana på allvar som vi inte minst ser nu på slutet av ligan. Jag tror att man vinner den här matchen, men det kommer definitivt inte bli en enkel resa då Wigan har riktigt bra form och har även extremt mycket att spela för !

Jag tror inte på någon sprakande inledning och jag hoppas att 0-0 står sig de första 15-20 minuterna. Då går jag ur min trade. Skulle United få in ett mål så kommer jag att ligga kvar. Eller, det beror lite på matchbilden, skapar United målchans på målchans så lär jag gå ur med en förlust vid ett eventuellt 0-1 mål.

KÄMPA WIGAN !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar