söndag 1 april 2012

Tradingspel nummer 32: Vitesse - AZ Alkmaar


Tradingspel: Boka Oavgjort


Odds: 3,6 @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (16,0) och halvförsäkring på 1-1 (8,0)


Resultat:
 RÄTT !!! Jozy Altidore målade för sitt Alkmaar efter ungefär en halvtimme. Då gick det utmärkt att först gröna ut sig på det oavgjorda resultatet för att sedan trada tillbaka 1-1 försäkringen. Hoppas att ni hann göra detta då Vitesse kvitterade efter 3-4 minuter ! Arbetar ni med BetAngel (som jag nästan alltid gör) så bör ni ha hunnit :)
Matchen slutade 2-2. 
Kommentar/Analys:


Vilket getingbo det är i toppen av holländska Eredivisie ! Inte mindre än 6 olika lag har stor chans att ta hem ligatiteln som ni ser på bilden här nedanför.


Som ni också kan se ligger Alkmaars motståndare, Vitesse, på en sjundeplats med 41 poäng... Dem är alltså inte med i titelracet och frågan är då, hur motiverade känner laget sig ? Visst, Vitesse vill säkert behålla sin sjundeplacering men idag tror jag att AZ är mer taggade. Man kommer stärkta av veckans EL seger mot Valencia (2-1) och en vinst hade inneburit att man drar ifrån Ajax med 4 poäng.

Både AZ och Ajax har en match tillgodo mot resten av de "guldjagande" lagen så en förlust idag finns inte på kartan. Vitesse gör det bra men har ofta svårt mot de lite bättre lagen. Jag tror på ett liknande scenario idag.

DETTA FIXAR ALKMAAR !

Riktigt fint odds på att BOKA oavgjort kombinerat med ett högt odds på 0-0. Då blir det hög insats :)

10 kommentarer:

 1. Att placera ett bet ska inte gå fortare med Betangel eller något annat program, däremot smidigare.
  Detta enligt Betfair support iaf.

  SvaraRadera
 2. Det håller jag inte med om alls. Att placera ett spel inne på Betfairs sida när en match är In-Play tar ungefär 7-8 sekunder. Oftast 8.

  Att placera ett spel med hjälp av BetAngel tar ALLTID (för min egen del iallafall) 4-5 sekunder. BetAngel själva påstår även att spel matchas snabbare med hjälp av BetAngel.

  Så det tycker jag är extremt konstigt om supporten på Betfair säger att det går lika snabbt.

  SvaraRadera
 3. Hej

  Har du några stats över hur många enheter du har omsatt och ligger plus?

  SvaraRadera
 4. Yes, det har jag. Men det skriver jag inte ut här på bloggen längre.

  SvaraRadera
 5. Jag tänkte bara att det skule bli mycket intressant om du skulle lägga upp här på blogen några andra spel och tips förutom BOKA X.....masor med folk som vill ha lite strategier i tex. över/under marknader, resultat marknaden osv...eller hur? Tack i förväg!

  SvaraRadera
 6. Absolut, det har du helt rätt i. Håller faktiskt på att undersöka och testa en hel del olika strategier för tillfället. Orkar man inte vänta så kan jag rekommendera att kika lite närmare på Betfair Methods som innehåller MASSOR utav lönsamma strategier och metoder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket....jag ska ha tålamod att vänta på "dina undersökningar och metoder" för att jag inte kan förstå det på engelska som det står på Betfair Methods. Om du orkar kan du ta några metoder därifrån som du prövat och tycker de är lönsama fast på svenska:)

   Radera
  2. Det bästa med Betfair Methods är att det mesta visas i form av bilder så det är väldigt enkelt att förstå.

   Absolut, det var ett bra tips. Ska se om jag kan knåpa ihop något inlägg om det :)

   Radera
  3. Tack för att du altid förstår mina tankar....ser fram emot dina inlägg som jag tycker är verkligen kanon bra. Det jag uppskatar mest är just att man kan fråga, komentera och disktura och altid får ett svar, bra tips osv. Annars skulle man känna sig ensam i det här speccielt när det går snet:)och jag gillar inte ensamheten:)

   Radera
  4. Jag tackar för det, alltid kul när någon visar uppskattning för det man gör :)

   Jag vet själv exakt hur jag kände mig när jag startade med sports trading. Det kändes som om ingen ville hjälpa mig och det är inte helt lätt att ta reda på allt själv.

   Jag hjälper gärna till så det är bara att fråga på :)

   Radera