söndag 22 april 2012

Tradingspel nummer 39: Lazio - Lecce


Tradingspel: Boka Oavgjort


Odds: 3,95 @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (16,0) och 25% försäkring på 1-1 (8,6)


Resultat:
 FEL !!! Maximal otur kan man säga. Det står fortfarande 0-0 i 60:e minuten och då börjar jag med att fylla på min 0-0 försäkring. Fyller på så det täcker runt 90% då jag tror på ett sent mål i matchen.


Då jag endast tog en 25% försäkring på 1-1 så är jag tvungen att slänga in lite extrapengar på 1-1 också om t.ex Lecce hade gjort 0-1... Försäkrar upptill ungefär 50%. 


Efter Lazios 1-0 mål så tror jag stenhårt på en hemmavinst och fyller endast på 1-1 till 75%. Det var dumt, då Lecce gör 1-1 i 90:e minuten. 25% förlust på risken jag fick från start var inte vad jag hade räknat med. Här ser vi varför 25% försäkringar kan vara riskabla. Nästa gång lär det bli halvförsäkring på både 0-0 och 1-1.

Kommentar/Analys:


Lazio slåss för en Champions League plats och ligger just nu på en tredjeplats i tabellen. Man har 2 poäng till godo på jagande lagen Udinese, 3 poäng till Napoli och 4 poäng till Roma. Lägg därtill att man har en match mindre spelad än samtliga dessa lag. En vinst idag hade alltså varit extremt skönt då man hade skaffat sig ett härligt försprång.

Sist spelade man väldigt bra mot Juventus på bortaplan och man var värda 1 poäng. Men det blev till slut förlust med 2-1. Idag är man alltså både motiverade och revanschsugna till 110% !

Lecce slåss i botten för sin existens i Serie A och man har faktiskt inte förlorat på 5 raka matcher ! De 2 senaste har resulterat i 2 segrar. Formen är god men fler poäng behövs för att säkra kontraktet. Detta tror jag blir övermäktigt mot ett hungrigt Lazio. På hemmaplan kanske, men bortaplan blir för tufft tror jag.

Ett Lazio mål efter 15-20 minuter hade inte varit fel :) Skulle Lecce göra 0-1 så har jag bara 25% försäkring på 1-1 och då fyller jag på direkt. Men bara till 40-50% ungefär.

Men det ska väl inte behövas idag ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar