onsdag 4 april 2012

Tradingspel nummer 33: Chelsea - Benfica


Tradingspel: Boka Oavgjort

 
Odds: 3,9 @ Betfair

 
Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (14,0) och halvförsäkring på 1-1 (8,8) 


Resultat: RÄTT !!! Efter att Chelsea gjorde 1-0 så grönade jag ut mig på oavgjort och sedan min 1-1 försäkring. Perfekt ! Chelsea till semifinal mot Barcelona :)

 
Kommentar/Analys:


Då var det dags för den avgörande matchen mellan Chelsea och Benfica. Vinnaren kommer att få möta Barcelona i en semifinal och fördelen ligger hos Chelsea då dem lyckades att vinna i Lissabon med 0-1. Alla som följer bloggen vet också att jag är ett inbitet Chelsea fan enda in i ryggmärgen, därför är det risk för att jag är en aning partisk när Chelsea spelar.

Men om vi bortser från detta så tror jag ändå rätt hårt på att Chelsea fixar detta. Benfica skapade en hel del chanser i första mötet men det var på hemmaplan... Det är en annan femma och springa ut på Stamford Bridge. Bortalaget har även en hel del problem i backlinjen då endast mittbacken är tillgänglig för spel. Man förväntas därför "möblera" om i formationen och det är absolut inget optimalt läge !

CHELSEA MOT SEMIFINAL !! Men där tar det antagligen stopp då samtliga domare favoriserar Barcelona rejält. Som vi inte minst fick se igår... Mer om detta när det blir aktuellt !

2 kommentarer:

 1. Hej
  Är intresserad om du har en bra varijant av strategi under/över 1,5 mål som kan vara lika bra som Boka x eller hur......farlighet är jo 0-0 och sena måll. På vilket sätt skulle du minska risk där?

  SvaraRadera
 2. Tjena !

  Har tittat på den marknaden en hel del men inte riktigt hittat någon "superstrategi" ännu.

  Men ska kolla upp det lite närmare och se vad jag hittar :)

  SvaraRadera