onsdag 18 april 2012

Då var man flyttad !

De senaste dagarna har gått åt till att bära flyttlådor och tunga möbler så där har inte funnits mycket tid över till sports trading. Jag och min sambo har nämligen flyttat till en ny lägenhet Nu har man också äntligen fått det mesta på plats så nu lär där bli mer tid över till att uppdatera bloggen. Har varit lite dåligt med det på sistone känner jag.

Idag blir det inget tradingspel för min del då jag ska använda mig av BetAngel för att försöka tjäna lite pengar på Champions League semifinalel mellan Chelsea - Barcelona. Jag kommer även att använda mig av en klockren sports trading strategi ifrån Fotbollspengar 4,0 som har gett mig riktigt fina vinster på sistone.

Den är både enkel och lönsam och detta gillar jag :)

Över till Chelsea - Barcelona igen


Mitt kära Chelsea, hur ska detta egentligen gå ? De 2 senaste gångerna man har mött Barca i CL har det väl inte gått alltför bra. Men iallafall en match berodde det på en blind norrman... Övrebö eller vad människan nu hette.

Får hoppas att domarna håller sig i bakgrunden denna gången. Det kvittar om Chelsea hade gått vidare på en domartabbe, det hade varit lika trist. Fotboll ska inte avgöras av domarna. Kvittar vilket lag det gäller.

Jag hopppas på ett riktigt bra hemmaresultat då det inte lär bli enkelt på Camp Nou... Inget insläppt mål ikväll och 3 mål framåt hade väl inte varit helt fel ? ;) Känns som en dröm, men ibland blir drömmen sann, inte sant ? Jag är iallafall optimist. Barcelona kan inte alltid gå till final ???

Hursomhelst, det kommer att bli en fotbollsfest och förhoppningsvis fixar Chelsea den åtråvärda finalplatsen. Även fast det känns ganska komplicerat.....

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för svaret innan!
  Skall du dela med dig den klockrena strategin? :)

  SvaraRadera
 2. Tyvärr kan jag inte göra detta då det inte är jag som har "kommit på den". Strategin går att hitta hos materialet ifrån Fotbollspengar.

  Men det blev ännu en vinst igår plus att Chelsea vann !! Sweet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Rasmus vad menar du med det? Du har ju inte kommit själv på det med "boka x" heller och du ända delar det med dig. Jag känner igen den strategi också från Fotbollspengar.

   Radera
  2. Det har du helt rätt i Sara. Men "boka oavgjort" metoden är nog den mest kända sports trading metoden så den känner nog de flesta till.

   Men det finns däremot många som inte känner till hur man t.ex kan försäkra och använda sig av andra marknader i kombination med "boka oavgjort" för att trada på ett mer riskfritt sätt.

   Radera