lördag 21 april 2012

Tradingspel nummer 38: Newcastle - Stoke


Tradingspel: Boka Oavgjort

 
Odds: 3,8 @ Betfair

 
Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (13,0) och halvförsäkring på 1-1 (8,4) 


Resultat: RÄTT !!! Newcastle lyckades med att göra 1-0 redan i den 13:e minuten och Stoke var minst sagt uddlösa framåt ! Men jag valde trots detta att gröna ut mig efter 1-0 målet. Väntade man så kunde man även göra en fin vinst efter 2-0 :) Perfekt match !

 
Kommentar/Analys:


Newcastle är i kanonform med 5 raka segrar, 9 mål framåt och endast 1 mål insläppt på dessa matcher ! Riktigt imponerande och nu slåss man på allvar om en Champions League plats.

Stoke har sitt kontrakt säkrat och har inte särskilt mycket att spela för förutom äran. Motivationen kanske inte kommer att vara på topp hela matchen igenom och blir det 1-0 tidigt är det risk för att det rinner iväg till större siffror.

Stoke kommer antagligen gå in för det dem alltid gör på borta, att spela för 0-0 och kanske kontra in 0-1 om tillfälle ges.

Men med tanke på Newcastles framfart och att en CL plats hägrar kan jag inte se annat än en vinst. Eller, iallafall första målet sen kvittar det ;)

Jag hoppas på ett 1-0 mål någon gång under första halvlek. Men oddsen på 0-0 i halvlek är inte så höga. Det är ju trots allt Stoke som står på andra sidan planhalvan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar