söndag 8 april 2012

Tradingspel nummer 34: Djurgården - GIF Sundsvall


Tradingspel: Över/Under 3,5 mål


Odds: 1,35 @ Betfair


Resultat:
 RÄTT !!! Började inget vidare med ett Djurgården mål efter 5 minuter... Men ett tidigt mål innebär inget målkalas och det såg vi igår. 1-0 blev slutresultatet och jag behöll min position efter målet. Hade ett 2-0 eller 1-1 mål kommit så hade man varit tvungen att trada ut sig. När oddset hade droppat till 1,28 så drog jag mig ur. Bättre att vinna lite fler "tick" på matcher som inte innehåller tidiga mål. 

Kommentar/Analys:


Då har äntligen Allsvenskan startat igen och har man gått och längtat ? Nja, när Allsvenskan börjar vet man att de stora europeiska ligorna börjar gå mot sitt slut och det är trist. Nu kommer tipskupongerna innehålla matcher ifrån Allsvenskan och Superettan och det är definitivt ingen våt dröm för någon tippare...

Men det är bara att gilla läget. Man får väl försöka vinna lite cash på dessa matcher också :)

Djurgården spelade riktigt bra mot Elfsborg i premiärmatchen och det var faktiskt orättvist att Elfsborg lyckades vinna med 2-0. Nu möter man ett nykomlingsgäng som förlorade mot Kalmar FF i premiären. Detta var på hemmaplan där Sundsvall är erkänt starka.

Lite annorlunda idag då man möter Djurgården på bortaplan. Taktiken kommer säkerligen att vara ett lågt försvarsspel med enstaka kontringar. Djurgården kommer garanterat ha stora problem med att komma igenom försvaret och en målsnål match tror jag på.

Kör strategin Under 3,5 mål då jag tror på en försiktig inledning där inget av lagen vill bjuda på något onödigt.

Känns som lätta pengar !

2 kommentarer:

  1. Nu förlurade jag 25 kr på Djurgården-Sunsvall. Samma stund när jag lagt spel så kommer måll och....det heter ju tur verkligen och så gick jag bara ut, ville inte vänta för bara oturen har jag haft idag:(( Hoppas på nått bättre ikväll!

    SvaraRadera
  2. Det kan man kalla otur... Men så är det ibland. Bara för att det blir ett mål innebär det inte att det ska bli ett målfyrverkeri.

    Man måste "våga" ligga kvar med sina vad ibland.

    Men om du redan hade haft otur så förstå jag ditt beslut. Man kan tyvärr inte vinna alltid :/

    SvaraRadera